Nakon jučerašnje objave o ileganim priključcima vode u mjestu Staševica, na našu redakciju pristiglo je jako puno pritužbi i na neka druga mjesta.

Naši čitatelji nam tvrde da je Staševica tek manji dio priče i upozoravaju da „ilegalaca“ ima u izobilju i da se jako dobro znaju njihova imena i prezimena!
Opće je poznato da su pojedinci platili enormne kazne, a neki su i ” iskapali” cijevi kraj svojih kuća da bi prekrili svoje radnje – poručuje jedan čitatelj. Mnogi nam tvrde kako osim Staševice, i mještani nekih drugih sela nisu platili vodu i po dvadeset godina!
– Možete li zamisliti koliko je bivša HDZ-ova vlast vodila računa o neplatišama i punjenju proračuna kada su dozvolili da neki ne plaćaju vodu godinama, pa čak i desetljećima, kazao nam je jedan čitatelj čiji prvi susjed nije dobio račun za vodu, tvrdi, više od 15 godina.
– Zamislite samo jednu okućnicu s 1.000 kvadrata svakodnevno ljeti zalijevati pitkom vodom i trošiti kubike iz tuđih džepova?! Nećemo ni spominjati poljoprivrednike koji su koristili ilegalne priključke, pa s pitkom vodom punili pumpe i polijevali voćke i vinograde, poslala nam je elektronskom poštom jedan naša čitateljica.
Iako baratamo s podacima o neplatišama, neka se njima pozabavi „Komunalno“ Vrgorac, to je njihov posao, a posao novinara je da upozore na određene anomalije u društvu. Nebrigom i toleriranjem nereda, „Komunalno“ Vrgorac stjerano je u poslovni krah i za to netko mora odgovarati.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime