Nova Plenkovićeva ministrica demografije, obitelji, mladih i socijalne politike Vesna Bedeković bila je politički aktivna i u mladosti – u Savezu Komunista Jugoslavije, objavljuju mnogi na društvenim mrežama

“Gospođa ministarka je prije 90-ih bila ‘drugarica Vesna’, a na fotografiji iz mladih dana vidimo je kako u Podravini, na skupu lokalne partijske organizacije, čita referat ispred komunističke zastave s crvenom zvijezdom petokrakom”, piše pr. Velimir Bujanec na svom FaceBook profilu.

I sam premijer Plenković na njezinom saborskom predstavljanju, pohvalio je ‘drugaricu Vesnu’ kako “ima zavidno političko iskustvo”. Ako zanemarimo da je na izborima za Hrvatski sabor u 4. izbornoj jedinici dobila uvjerljivo najmanje – 0,83 posto glasova na listi HDZ-a, onda nam je ipak jasnije na koje je političko iskustvo mislio aktualni šef Vlade.

Nekada ’drugarica’, a danas ‘Gospođa ministarka’ – Vesna Bedeković je sjajno surađivala s Blaženkom Divjak i bila Plenkovićev osobni adut protiv Dijane Vican, a kako je “odgajala” i “obrazovala” mlade ljude u školama i na fakultetima od Pitomače do Mostara, možemo samo pretpostaviti, objavljuju mnogi na društvenim mrežama.

4 KOMENTARI

  1. Sram je bilo. Klela se je Titu. Da dodju nacisti na vlast odmah bi se okrenula Fuhreru. Takvi ljudi su negativni ali Anenicusu Croatikusu bas takvi odgovaraju.

  2. Iz istog prkna su izrasli i jedni i drugi! što se tiče zakletve partiji i titu to su naučili od” tuđmana, račana boljkovca manolića i mesića”itd ,nemojte biti poput novovjeraca pa kada žena rodi čovika uvodit je u Crkvu kao grešnicu na koljenima,a titine komuniste koji su napravili više zla Bogu, čovjeku i Crkvi uspravno uz pohvale i ostale počasti uvodit u Crkvu ! STOJI PISANO:”NERECI KRIVA SVJEDOČANSTVA NA BLIŽNJEGA SVOGA BEZ DOKAZA”,ZATO OTVORITE ARHIVU DA VIDIMO KOJE SE ZMIJURINE PRISVUKOŠE,A KOJE SU NEPRISVUČENE UŠLE U KRISTOVU CRKVU, a koje su u crkovnoj odori sluzile titu i njegovim satanima, kao što to rade i danas služeći se neistinama!?

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime