Neosporno je da bez privatnih investicija nema ni prosperiteta, a ništa drugačije nije ni u Starigradu u kojem je u tijeku izgradnja trgovačkog centra Tommy

Nažalost, izvođači radova na ovom trgovačkom centru unatoč predvidivim eventualnim poteškoćama i unatoč svim dozvolama kasne. Nije jasno zbog čega nisu uspjeli završiti radove u predviđenim rokovima no kad je Starigrad u pitanju, ne treba se puno čuditi.

Ne tako davno, Ploter d.o.o. je također kasnio s radovima zbog sunčanih dana u srpnju. Nije poznato da li slični problemi muče i aktualne izvođače radova. Jasno, može doći do određenih odstupanja, ali ne toliko da se narušavaju interesi investitora, žitelja i na kraju samih korisnika.

Kako drugačije objasniti korespodenciju između Marina Marasovića, čelnika lokalnog MO-a i investitora koji se dogovaraju smiju li produžiti građevinske radove sve do 15. lipnja?

Stječe se dojam da ovakvo kršenje odnosno probijanje rokova nije ništa drugo nego bahato ignoriranje žitelja i zakona i demonstriranje moći lokalnih čelnika koji kroz formulu Mjesnih odbora stvaraju alibi situaciju za nepoćudnog načelnika Krstu Ramića. Ima li to ikakve veze s činjenicom da je Tommy vrlo važan sponzor KK Zadar i što imaju i člana u Nadzornom odboru, pokazat će vrijeme.

Čudi zašto Marin Marasović kao šef lokalnog MO-a traži očitovanja od zainteresiranih strana, a istodobno ništa nije pitao svoje sumještane, vlasnike brojnih apartmana koji zbog raskopanih ulica ne mogu doći do svojih domova, baš kao ni njihovi gosti. Vodoinstalacija d.o.o. već neko vrijeme izvodi radove koji se ogledaju u raskopanim ulicama u Starigradu, no za njih očitio ne vrijede pravila kao za druge.

2 KOMENTARI

  1. Sve je to pizdin dim, sinoć pod okriljem blijede mjesečine dođose majstori i ogradiše plutajućom ogradom cca 20000 kvadrata mora uz tu opjevanu novouređenu plažu jaz. Koncesija? Tko? Kad?gdje?

  2. Najjaci je zadnji mail gdje se bas vidi prava pismenost.. Nekad se trebao znati pravopis u službenim dokumentima i mail ovima a danas…

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime