U posljednjih 15 dana na Jadranskoj magistrali u mjestima Krvavica, Živogošće, Podgora dogodilo se više prometnih nezgoda u kojima je više osoba stradalo, a jedna osoba je i poginula

Kao da to nije dovoljno, pa neodgovorni pojedinci nadležnih službi dodatno ugrožavaju sigurnost u prometu samo zato jer ne rade posao za koji su plaćeni.

Tako je i na Jadranskoj magistrali na Makarskom primorju postavljen semafor zbog radova na cesti koji istodobno svijetli i zeleno i crveno svjetlo. Ne znamo je li sreća ili čudo da dosada zbog tog semafora nitko nije stradao.

*Poštovani čitatelji, 
sudjelujte u stvaranju portala. Šaljite nam anonimno Vaše fotografije, pohvale, kritike…i rado ćemo ih objaviti. E-mail adresa je: redakcija@mega-media.hr

1 KOMENTAR

  1. Baš čudno! Inače u HC-u rade visoko stručne jedinke, a i organiziranost im je isto tako, visoka! Oko svakog problema prvo kruže danima kao muhe oko *ovna. A onda kad ‘slete’, toliko se dugo valjaju, da nakon završenog posla direktno odu u mirovine. Ljudi, DC8, cesta državnog ranga važnosti… Za njih je rupa na asfaltu dugogodišnja procedura za rješavanje, a odron… Stoljetna! Rekoh, mnogi će njihovi eksperti mirovine prije dočekati, nego mi rješenje 100m iznimno zahtjevne sanacije.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime