IMAMO DOKAZE Zoran Šikić pomagao je Hrvatskoj i Starigradu peglajući tuđu karticu po restoranima

0
Zoran Šikić

Nekadašnji državni tajnik, nekadašnji ravnatelj NP Paklenica, aktualni županijski vijećnik HDZ-a i profesor na Sveučilištu u Zadru Zoran Šikić objasnio je na zadarskom Županijskom sudu kako je zapravo peglajući tuđu karticu zapravo pomogao Hrvatskoj

Teško je zapravo povjerovati da bi jedan sveučilišni profesor i županijski vijećnik, a da ne spominjemo prethodne funkcije mogao tek tako na Županijskom sudu uvjeravati kako je peglanje tuđe kartice opravdano. Stoga citiramo dio njegova iskaza kojeg su prenijeli mediji: ” Novac je potrošen u dobroj namjeri, za taj kraj i Hrvatsku. Tim novcem nisam plaćao privatne troškove već sam lobirao za Paklenicu, za dovršene i započete projekte jer sam u to vrijeme bio član pregovaračkog tima za ulazak Hrvatske u Europsku uniju”, naveo je, između ostalog Zoran Šikić kao svjedok.

Podsjećamo, od njegovog progona odustao je županijski državni odvjetnik Denis Sokol smatrajući da mu se krivnja ne bi mogla dokazati?! Što se zapravo dogodilo? Zoran Šikić je, odlazeći s mjesta ravnatelja NP Paklenica morao vratiti American Express karticu Nacionalnom parku i sukladno primopredajnom zapisniku kojeg je Šikić osobno potpisao, morao je u par dana ispoštovati što je i potpisao. Međutim, Zoran Šikić je tuđu karticu zadržao i potrošio 57 tisuća kuna, uglavnom po restoranima i skupim trgovinama odjeće. Denis Sokol smatra da nije kriv, a sud je to morao poštivati. Tako je danas Zoran Šikić slobodan čovjek.

Kako čitatelji ne bi ostali zakinuti za bitne informacije koje se tiču spornog, (ne)zakonitog peglanja tuđe kartice, objavljujemo dio dokaza iz kojih je evidentno kako se Zoran Šikić borio za Hrvatsku i Starigrad. Uglavnom je obilazio restorane, častio društvo, a nebrojeno puta je i sam nešto prigrizao, naravno, sve na tuđi račun. Mnogi bi se tako borili za svoju Domovinu umjesto da bježe u Irsku, Njemačku i druge zemlje. Vjerujemo da bi svi mladi ostali u Hrvatskoj da mogu godišnje ispeglati cca. 30 tisuća kuna po restoranima i trgovinama. U cilju istinitog i objektivnog izvještavanja javnosti objavljujemo nekoliko računa.(NASTAVLJA SE…)

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime