Nakon što je u mirovinu otišao dugogodišnji ravnatelj srednje škole fra Andrije Kačića Miošića, Slavko Gudelj, vršiteljicom dužnosti ravnatelja imenovana je djelatnica škole Evelin Bulić

U međuvremenu je izašao natječaj za ravnatelja/icu sa sljedećim uvjetima: završen studij odgovarajuće vrste za rad na radnom mjestu nastavnika ili stručnog suradnika u školskoj ustanovi u kojoj se imenuje za ravnatelja, a koji može biti:

a) sveučilišni diplomski studij ili

b) integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili

c) specijalistički diplomski stručni studij;

d) položen stručni ispit za učitelja, nastavnika ili stručnog suradnika, osim u slučaju iz članka 157. stavaka 1. i 2. ovoga Zakona. Traži se i najmanje osam godina radnog iskustva u školskim ili drugim ustanovama u sustavu obrazovanja ili u tijelima državne uprave nadležnim za obrazovanje, od kojih najmanje pet godina na odgojno-obrazovnim poslovima u školskim ustanovama. Hoće li se Evelin Bulić kandidirati i dobiti priliku ostati ravnateljicom u narednom četverogodišnjem mandatu, znat će se vrlo skoro. Više o samom natječaju možete se informirati OVDJE.

2 KOMENTARI

  1. Znalo se još prije godinu dana. To je nećakinji Milana Kujundžića tek prva stuba za visoke funkcije gori u Zagrebu. A u biti sad kad je ravnateljica ima vremena i za sebe, i za političku karijeru.
    Škola bolje radi kad ravnatelja/ice nema u školi, kao i u prošlih 25 godina. Ravnatelji se pojavljuju tek kad treba zaposliti nekog iz partije, dogovoriti neki posao na obnovi škole, ili otići na janjetinu s prosvjetnim inspektorom.
    A i nije neka plaća za takvu mudricu, tek 13000 kn.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime