Obzirom da su u širokom luku zaobilazili Grad Makarsku punih pet godina, revizori Ureda državne revizije ovih dana imaju pune ruke posla.

Prema našim informacijama, bit će tu posla i za USKOK, ali i PNUSKOK. Prije otprilike dva tjedna, djelatnici PNUSKOK-a, su, tvrde nam izvori iz Grada, već posjetili gradonačelnika Tonćija Bilića, a izvidne radnje tek kreću.
Sve to ima dodatnu dimenziju nepuna dva mjeseca prije lokalnih izbora. Lideri političkih stranaka SDP-HDZ Makarska, tajne koalicije koja je u posljednjih desetak godina bacila Makarsku na koljena, do jučer su predstavljali okosnicu nedodirljivih partijskih činovnika, svemoćnih. Danas pojedinci koji predstavljaju nositelje, lidere manjih stranaka, nezavisnih lista, rade odmak, ograđuju se od nemorala SDP-HDZ Makarska, koji je krojio kontinuirani nered gradskim službama, privatnim poduzetnicima. Ovih dana na vidjelo izlaze točni pokazatelji nezakonitih radnji koje su proizvod donošenja nezakonitih proračuna i rebalansa Grada Makarske. Državna revizija dužna je objaviti nalaze, no kada i da li će uopće biti objavljena uvjetna mišljenja revizora za gradski proračun, teško je prognozirati.
Moć partijskog SDP-a i još više partijskog HDZ-a tolika je da bi nezakonitosti, dubioze kojim SDP proziva vodstvo HDZ-a, koje datiraju od 2013. pa sve do 2017. godine, bilo pogubno objaviti jednako za SDP, koliko i za HDZ. Kada bi morali svesti u jednu ili dvije rečenice posljednjih desetak godina situaciju u Makarskoj, onda bi ključna misao bila da su HDZ i SDP zajednički uništili ovaj grad i trebat će jako puno eneregije i znanja da sljedeća gradska vlast lišena i SDP-ovih i HDZ-ovih uhljeba, korumpiranih službenika vrati Makarskoj status koji zaslužuje, a to je najvažnije turističko odredište u Dalmaciji sa pozitivnom poduzetničkom klimom i sretnim ljudima.

1 KOMENTAR

 1. Čini mi se da skaču crvi na vriloj tavi, dolazi zajebani Brko koji ima više u malon prsti nego cili sdphdz kokošinjac ukokošjin glavaman…ha..ha..reka san van, reka, šta ste mutka žderali i lokali od naši šoldi da čete na gubicu vratit…ha..ha..najeba….če van se ovi matere, nečete više ni za sol!

 2. Brkan i Bilič zovu na kave i razgovore, judi in dolaze i smiju in se u facu!
  Svršija je kurbin pir!
  Ala mularija! Mrš doma čači i materi, alaaa!

 3. Makarska se sistemski pljačka o l995.g. Lako je provjeriti koliko su i što imali vladajući na početrku vladavine, a što danas?
  Nema razlike među pljačkašima, bilo lijevi ili desni. Na sve su grije spremnin da osvoje mandate. Zašto jer im medi. ako USKOK SAD NE ODRADI POSAO PO ZAKONU, MAKARANI BI SE TREBALI DIGNUTI NA NOGE. !!!!!!!!!!

 4. Rovinježu moj dragi, da su ti didi u ovo vrime išli činit posal izili bi ovi i nji i parobrode!
  Nego dragi moj mištanine, da te ništo pitan, u kojen su našen klubu plače 100 ijada na karti, a trener i igrači dobiju 60?
  Da ti pomognen, razlika neiđe u davanja.

 5. Molin pučanstvo da šaje samo tačne odgovore na ovo pitanje:
  Ako u konobi sidu Čedo i sekretar a precjednik je Travniku, ko če platit buletu a ko je najeba?

 6. Pametan čovik zna da jedni kontrolrija DORH a drugi revizore. Zajedno jedu i piju. Do kad? Dok ne puknu. Do kad? Izgleda još malo!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime