Od sutra mogu se kupiti ulaznice za utakmicu protiv Partizana koji se igra u ponedjeljak u 18 sati. Uz ograničen broj dnevnih ulaznica koje će biti puštene u prodaju, godišnji pretplatnici od prošle sezone će imati slobodan ulaz uz svoju godišnju ulaznicu

Sutra, 25. rujna i u nedjelju 26. rujna prodaja ulaznica će biti na Višnjiku od 10h do 18h. Na dan utakmice prodaja će biti od 10h do 18:30h. Cijena dnevne ulaznice je 30kn.

Ulazi B i D će biti otvoreni za navijače od 16:30h. Potrebno za ulazak u dvoranu je:

  • EU COVID POTVRDA (potvrda o cijepljenju, negativnom testu ili potvrda o preboljenju COVID-19 u zadnjih 180 dana).
  • Osobnu iskaznicu

Ako kupujete ulaznice za više ljudi, obavezno je staviti na čije će ime će glasiti ulaznica.

Tribine i prsten će biti otvoreni za slobodno sjedenje, pretplatnici iz sezone 2020/2021 koji imaju ulaznicu za obiteljski VIP moći će sjediti na svojim mjestima u obiteljskom VIPu. Zlatni VIP će biti zatvoren.

Klub je navijačima organizirao brzo testiranje iza dvorane Krešimira Ćosića (kod bazena i klizališta na nedovršenom parkiralištu ŠC Višnjik), radno vrijeme punkta za testiranje je u nedjelju i u ponedjeljak od 12 do 18 sati. Cijena testa je 70kn.

Upozoravamo da se mogu stvoriti gužve na dan utakmice, stoga molimo sve navijače da dođu ranije kako bi se izbjegle gužve na prodajnom mjestu, te na punktu za testiranje i na ulazu u dvoranu. (KK ZADAR)

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime