Potkraj kolovoza došlo je do masovne tučnjave nekolicine Makarana sa grupom njemačkih turista koju je prekinula policijska ophodnja

Tom prilikom je u policijsku postaju Makarska provedeno osam osoba, među kojima je bio i poznati makarski poduzetnik sklon druženju sa pripadnicima kriminalnog podzemlja (podaci poznati redakciji, op.a.). Nakon provedene kriminalističke obrade, protiv 43-godišnjeg poduzetnika, inače od ranije poznatog policiji zbog prekomjernog uživanja u kokainu, podnesena je kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu i to zbog nanošenja teške ozlijede jednom Nijemcu.

Neslužbeno se doznaje kako je Nijemac zapravo policijski službenik koji je svoj godišnji odmor proveo u Makarskoj, a u Njemačku se vratio slomljenog nosa. Zanimljivo, glavni negativac ovog događaja, 43-godišnji poduzetnik iz Makarske, već je neko vrijeme pod povećalom policije što i objašnjava činjenicu da se policijska ophodnja zatekla na mjestu tučnjave. Poduzetnika se, naime, nadzire zbog osnovane sumnje da, osim što uživa u kokainu, isti i preprodaje, a za taj posao koristi i svoje zaposlenike. Doznajemo i to kako će uskoro početi i suđenje zbog premlaćivanja policijskog službenika iz Njemačke, a na optuženičkoj klupi će se pored poduzetnika naći i jedan 26-godišnjak. (NASTAVLJA SE…)

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime