Zbog životinje na autocesti A1 između 188+000 km i 191+000 km između čvorova Gospić i Gornja Ploča, molimo vozače za dodatan oprez. Prema dojavi radi se o srni, javlja HAK

Zbog prometne nesreće u prekidu je promet na županijskoj cesti ŽC5209 između Ponte Portona i Vižinade.

Zbog jakog vjetra na Jadranskoj magistrali (DC8) između Bakra i Svete Marije Magdalene zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina vozila). 

Jak vjetar puše i na autocesti A1 između tunela Sveti Rok  i vijadukta Božići te A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i tunela Tuhobić, vozi se uz ograničenje brzine no autoceste su otvorene za sve skupine vozila.

Mokrih i skliskih kolnika od kiše ima mjestimice na cestama u sjeverozapadnoj Hrvatskoj. Vozačima savjetujemo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Pojačan je promet na važnijim cestama, a osobito na autocestama A1 Zagreb-Split-Ploče, A6 Rijeka-Zagreb, A3 Bregana-Lipovac, zagrebačkoj (A3) i riječkoj (A7) obilaznici, Istarskom ipsilonu, Ličkoj (DC1) i Jadranskoj magistrali (DC8), na prilazima turističkim središtima te u pojedinim trajektnim lukama i pristaništima.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime