Zbog olujnog vjetra za sav promet zatvorena je autocesta A1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje, a obilazak je državnim cestama preko Gračaca, Obrovca i Karina, upozoravaju u utorak ujutro iz Hrvatskog autokluba (HAK)

Samo za osobna vozila otvorene su autocesta A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Delnice i Kikovica (obilazak za ostale skupine vozila je državnom cestom preko Gornjeg Jelenja DC3), Jadranska magistrala (DC8) između Karlobaga i Svete Marije Magdalene, DC54 Maslenica-Zaton Obrovački te Paški most.

Na Jadranskoj magistrali između Bakra i Karlobaga zabrana je prometa za autobuse na kat, motocikle i vozila s kamp-prikolicama, dostavna vozila te vozila s natkrivenim teretnim prostorom.

Zbog jakog vjetra na Krčkom mostu zabranjen je promet za motocikle, prikolice za stanovanje, kamp-prikolice s tri ili više osovina, kombi vozila visine preko 1,9 metara, autobusi na kat i autobusi duplih osovina koji vuku prikolicu, osobna vozila koja vuku malu prikolicu s jednom osovinom.

Mokri su i skliski kolnici u većem dijelu zemlje, a magla smanjuje vidljivost mjestimice na cestama u unutrašnjosti. (Index)

2 KOMENTARI

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime