Kristijanu Kapoviću koji zbog svojih nezakonitih postupaka ne smije biti kandidat za načelnika općine Vir teško pada ono što smo zadnje tri godine uporno objavljivali – posljednji načelnički mandat

Svjestan svog osobnog poraza kao i poraza svojih jataka koji po principu “nije što me lažeš, nego što misliš da ja tebi vjerujem”, šire dezinformacije kako imaju veliki postotak potpore birača, Kristijan Kapović iz prašine vadi stare trikove. O uspješnom turizmu na Viru više ne može govoriti jer je raskrinkan. O socijali ne može govoriti, sutra, naime, općina dijeli uskrsnice?! Na par stotina lažnih birača sa lažnim prebivalištima na Viru, ne može više računati jer policijski službenici redovito obilaze sporne adrese i kreće val prekršajnih postupaka!

Došavši pred zid, Kristijan Kapović panično putem općinskog biltena “Virski List” obmanjuje birače o pokrenutoj proceduri izrade II. izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja općine Vir. Obmanjuje stanovnike Vira, vlasnike zemljišta kako će im možda parcela požutjeti, pa će samim time i vrijednost zemljišta narasti. “Svijetložute zone postat će tamno žute!”, poručuju iz Virskog Lista, a nalogodavci obmanjujuće plaćene objave se nadaju da će tako privoljeti birače da glasuju za Kapovićeve odabranike.

Zanimljivo, istu obavijest, a u strahu od gubitka izbora, Kristijan Kapović je plasirao i 2016. godine uvjeravajući stanovnike Vira kako će velik dio parcela sa novim izmjenama i dopunama Prostornog plana postati tamno žute. Naravno to se nije dogodilo. Za Kristijana Kapovića i njegove jatake koji možda ne pamte o čemu se točno radi, riječ je o 24.sjednici Općinskog vijeća općine Vir od 14.prosinca 2016., dakle šest mjeseci prije prošlih lokalnih izbora. Tada je Kristijan Kapović ispraznim obećanjima pokušao obmanuti birače identičnim rečenicama kao i ove 2021.godine, tri tjedna prije lokalnih izbora. U međuvremenu, točnije na 5.sjednici Općinskog vijeća od 31.siječnja 2018., donesena je Odluka o izmjeni i dopuni Odluke o kapitalnim projektima od interesa za razvoj otoka Vira. U kapitalne projekte ubraja se i izrada dokumenata prostornog uređenja. Pametnome dosta.

U nastavku objavljujemo i svojevrsni foto editorijal jer i sami smo svjesni da je u ovo, gore napisano, a bez argumenata, teško povjerovati. Makar se radilo i o kontroverznom virskom šerifu Kristijanu Kapoviću…

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime