Nova Vlada na čelu s premijerom Tihomirom Oreškovićem nikako da stane na noge. Još uvijek nema ministra branitelja,  a većina pomoćnika i zamjenika u ministarstvima predstavljaju tzv. Milanovićev kadar.

Zdravko Vukić u posudu s novcem gura praznu šaku...
Zdravko Vukić u posudu s novcem gura praznu šaku…

Dio pomoćnika koji su nedavno imenovani za sobom vuku određeni teret prošlosti, a jedan od njih je svakako i Zdravko Vukić, pomoćnik ministra graditeljstva i prostornog uređenja, aktualni predsjednik županijskog HSP AS Osječko-baranjske županije.
On je osječkoj javnosti poznat kao škrtavac koji je umjesto novčane donacije osječkoj Pučkoj kuhinji u prosincu 2009. donirao figu ne znajući da sve to snima jedan Osječanin. Naravno, video se našao na Youtube-u. Nismo sigurni je li video pogledao Tihomir Orešković ili Tomislav Karamarko, no sigurni smo da za ovaj incident zna Pero Ćorić kojem je Zdravko Vukić na neki način desna ruka u spomenutoj županiji

1 KOMENTAR

  1. Ahahaaa koji pacijent. Taman se uklapa uz ostale pacijente iz te stranke. Tko ga zna ima taj beskonačno mnogo ovakvih smicalica. Ćoriću, a jesi ga pogodio s njim kao prstom u …..i on u Vladi, pa kakvi su onda drugi. Jadna nam majka s takvima.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime