Na lokalnim izborima u Makarskoj naći će se rekordan broj pretendenata na funkcije u izvršnoj vlasti

Osim HDZ-a i SDP-a, za mjesta gradonačelnika, zamjenika gradonačelnika i gradske vijećnike, borit će se još nekoliko političkih stranaka, no najviše pozornosti i prije službene najave izazvala je nezavisna lista AJMO MAKARSKA!

O njihovom izlasku na izbore govori se već neko vrijeme, a kako neslužbeno doznajemo sljedeći tjedan će se i službeno predstaviti javnosti. Za sada nije poznato tko će biti kandidati za gradonačelnika i zamjenika gradonačelnika.

– Mjesecima radimo na terenu, a cijela ideja okupljanja u novu političku snagu u Makarskoj krenula je od velikog nezadovoljstva naših sugrađana, naših prijatelja, susjeda, poznanika. Na izbornu utrku ne gledamo isključivo kao na borbu za mandate u Gradskom vijeću. Naravno, važno je osvojiti što više mandata kako bismo imali mogućnost mijenjati određene anomalije u našem gradu. No, još važnije je građanima pokazati da ipak nisu svi političari isti. Da ne treba generalizirati stvari unatoč sveprisutnom razočaranju u različite političare koji upravljaju sudbinama ljudi u Makarskoj već 30 godina. Mi se i ne smatramo prvenstveno političarima već običnim građanima koji su prisiljeni baviti se politikom kako bi se politika što manje bavila nama, kazao nam je jedan od osnivača ove grupe građana pod sloganom AJMO MAKARSKA!

1 KOMENTAR

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime