Budalaštinama u Liburniji d.o.o. kojom još od prošlog stoljeća kao direktor upravlja Edvin Šimunov, ne nazire se kraj

Nakon lopovluka, sada bivše, djelatnice u računovodstvu koja je olakšala ovu prijevozničku tvrtku za više od 200 tisuća kuna, prije nekoliko tjedana otkrivena je još jedna pljačka. Ovaj put je više vozača na autobusnoj liniji od Zadra do Zračne luke uzimalo novac za prijevoz te su, navodno, dobili opomenu pred otkaz.

Kao da to nije bilo dovoljno, prekjučer, odnosno srijedu 14.lipnja otkrivena je još jedna krađa. Prema prvim informacijama jedan od vozača je naplaćivao prijevoz, a za isti nije izdavao karte. Novac je, naravno trpao u džep i za sada se ne zna kolika je šteta za Liburniju. – Ne sviđa vam se kako radim?! Onda nađite drugu budalu!, “ispalio” je Edvin Šimunov na jednoj od sjednica zadarskog Gradskog vijeća u svibnju prošle godine. U međuvremenu je pokrenuta potraga za budalom koja će ubuduće voditi Liburniju obzirom da Šimunov koji o sebi govori na podrugljiv način, uskoro odlazi u zasluženu mirovinu. Koja će to budala biti, možemo samo nagađati.

Marin Sikirić, glavni sindikalist u Liburniji i predstavnik radnika u Nadzornom odboru kazao nam je danas da nema službenih informacija o novoj krađi, ali da je načuo da se opet dogodila krađa.

U sljedećem nastavku ćemo iznijeti detalje ovog slučaja krađe, a pozabavit ćemo se i temom nezakonitog prijevoza kojeg sustavno provodi Liburnija d.o.o. pod upravljanjem Edvina Šimunova koji, ponavljamo, kaže da ako im se ne sviđa kako radi, da nađu drugu budalu.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime