Pri obdukciji potvrđeno je da je Michael bolovao od vitiliga te je otkriveno da je imao istetovirane usne

Prošlo je deset godina od smrti kralja popa Michaela Jacksona. Velika većina života kontroverznog umjetnika bila je obilježena skandalima i optužbama za pedofiliju. Točku na “i” stavio je dokumentarni film “Killing Michael Jackson” koji je prikazan nekoliko dana prije godišnjice njegove smrti.

Dvojica detektiva koji su blisko surađivali na slučaju, dr. Orlando Martinez i detektiv Scott Smith, u dokumentarcu su razjasnili misterije vezane uz obdukciju pokojnog Michaela, piše Express.

Smith je otkrio da je obdukcija trajala pet sati te da je Jackson u javnosti nosio periku jer mu je veliki dio glave bio bez kose. Godine 1984. zadobio je teške opekline po tjemenu snimajući reklamu za Pepsi.

Bolovao je od vitiliga

Na pjevačevu tijelu pronađeni su brojni ožiljci od plastičnih operacija. Nos mu je zaista bio u užasnom stanju, skoro da ga nije ni imao, kako se i nagađalo u javnosti, a iza uha je imao nekoliko ožiljaka od operacija. Također, njegova brada i vrat te ostali dijelovi tijela imali su ožiljke.

Pri obdukciji potvrđeno je da je Michael bolovao od vitiliga. Zatim, otkriveno je da je imao istetovirane usne te da su mu ruke bile prepune ožiljaka od igala i modrica. Naime, pjevač je patio od kronične nesanice pa je intravenozno dobivao snažne opijate što ga je, na koncu, i ubilo.

Slavni glazbenik preminuo je u 50. godini života 25. lipnja 2009. godine od predoziranja manje od tri tjedna prije svog prvog nastupa u Londonu u sklopu turneje “This Is It”. Dr. Conrad Murray mu je tog kobnoga dana dao preveliku dozu Propofola što je prouzročilo zatajenje srca i smrt. (NET.HR)

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime