Otvoreno samoposluživanje u makarskom zemljišniku!

0

Više čitatelja javilo nam se proteklih dana u svezi vrlo neobične situacije na zemljišno-knjižnom odjelu makarskog Općinskog suda.

Svi odreda tvrde da svatko ulazi u prostorije zemljišnika u kojem nema nikog od službenika i svatko gleda knjige kako ga volja.
– U dva navrata sam vidjela neke odvjetnike koji samo uđu, prebiru po knjigama, nešto i sami upisuju, tvrdi nam jedna naša čitatlejica.
Jedan čitatelj je zabrinut da ne bi netko kome je u interesu dobiti sudski spor tako mogao i istrgnuti određeni papir iz zemljišnika i trajno uništiti vrijednu dokumentaciju.
– Ljudi, pa je li to moguće da svatko bez ičijeg znanja i kontrole ulazi u makarski zemljišnik i radi što ga volja, zavapio je također jedan naš čitatelj. U nadi da će voditeljica Marijana Visković, ali i ostali suci: Jelenka Alemani, Veronika Aračić, Angela Koštro, Miroslava Lipanović, Barbara Mendeš, Radoslav Roso te sudski savjetnici Nera Vuković, Ivica Žužul i Anica Krnić pročitati ovaj članak i reagirati u zaštiti vrijedne dokumentacije, ali i svoje struke, pozivamo naše čitatelje da nam jave ima li kakvih promjena u narednim danima…

1 KOMENTAR

  1. Bušte je doktorira na zk ulošcima. Znam slučaj gdje su nestajali i nikad vračeni zk ulošci, a rodbina radilaa u sudu. Svi sve znaju ali mnogi to koriste. Čast časnim sudcima, posebno V.A. i M.L. i savjetniku Žužulju, ostalo bi sve tribalo uputiti na Goli otok, skupa sa Damirom,Boranom i Suzi,

  2. A sto komentirati ? poznati krimial na sudu u Makarskoj i taj sud hitno zapecatiti jer je to nelegalan sud koji radi za kriminal.Normalni sudovi imaju zadatak da uspostavljaju pravdu i sa svoje strane moraju da primjenjuju Zakone Ustav RH. Svaka odluka suda mora biti suglasna u svakoj svojoj odredbi Zakonu i Ustavu. Radoslav Roso, Miroslava Lipanovic , Jelenka Alemani, Denis Ducic u prvoj kontroli njihovog kriminalnog rada i samovolje su davno zreli za goli otok. Njihova imena sa punim zadovoljstvom mogu potvrditi da su poslednji nemoralni sluzbenici koji iskoristavanjem svojih ovlasti i pozicija rade u paralelnom pravosudju. Tako su i mnogi odvjetnici se prilagodili takvom kriminalu pa prodaju i izdaju stranke ,rade u istim procesima za obadvije stranke u postupcima , dogovaraju se i trguju sa nasim sudbinama. Da li su svi oni krivi ? Nisu prebrojte koliko sudskih sluzbenika nam zagorcava zivote otima imovine a koliko stanovnika ima Makarska .I mi im sve to dozvoljavamo .Da njihov uspjeh lezi u kukuavicluku naroda.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime