Glavni urednik portala Makarska danas, Ozren Franić tvrdi da je jučer nokautiran nakon što je snimao psa kako šeta makarskom rivom

– Bezveze sam snimio lika koji ne kupi za svojim psom usred grada. Jučer je došao i nokautirao me. Ja ga jesam prijavio policiji i HND-u. Udario me iznenada pa se ne mogu ni sjetiti što mi je sve govorio. Nije mi dao ni šansu da se okrenem, izjavio je za Index.hr Ozren Franić.

Međutim, iz PU Splitsko-dalmatinske demantiraju Ozrena Franića. Prema službenom policijskom izvješću, došlo je do verbalnog sukoba između Ozrena Franića i jednog 60-godišnjaka te je naknadno došlo i do međusobnog naguravanja. – Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja protiv obojice je podnijet Optužni prijedlog zbog počinjenja prekršaja iz čl. 13. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, javljaju iz policije.

Dakle, Ozren Franić nije nokautiran, a zašto je takvu izjavu dao medijima, nije jasno. Inače, nokautom se smatra udarac usmjere u glavu kada osoba privremeno izgubi svijest…

1 KOMENTAR

  1. Šta mislite ko govori istinu makarska policija koja je u službi zaštite korupcije i kriminala da od te policije građani nisu sigurni niti u vlastitoj kući ili Ozren Franić koji je obavljao svoj novinarski posao?

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime