17. kolovoza održat će se svečano otvaranje i početak 2. festivala „S okusom soli…“ na splitskom Sustipanu koji će trajati do 20. kolovoza. Tijekom četiri dana programa čaroban spoj intimne atmosfere i jedinstvene lokacije uz dobro poznate zvukove, među kojima će svatko pronaći nešto za sebe, učinit će festival “S okusom soli…” događajem koji se ovog ljeta jednostavno ne propušta! Sustipan će tih dana postati mjesto spajanja dobro poznatih starih melodija i suvremenih glazbenih aranžmana

Publiku će svojim nastupom u čaroliju prvu večer festivala, 17. kolovoza u 21 sat, uvesti Queen Symphony Real Tribute, najpoznatiji Queen tribute band uz moćnu podršku simfonijskog orkestra koji broji 42 instrumentalista i zbor od 16 ljudi – spoj koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim!

Drugog dana festivala, 18. kolovoza u 21 sat, nastupit će u svom rodnom Splitu jedna od naših najpoznatijih klapa, Rišpet.

Treću večer, 19. kolovoza u 21 sat, Sustipanom će se zaoriti anđeoski glas Bože Vreće koji svojim castrato glasom ispjevava najdublje emocije s kojima se svi poistovjećuju.

Festival će zatvoriti Vlatko Stefanovski, jedan je od najznačajnijih jazz-rock gitarista u pratnji V3 Tria koncertom posljednjie večeri, 20. kolovoza u 21 sat. V3 Trio će legendarnim zvukovima gitare  Vlatka Stefanovskog dodati bas gitare i bubnjeve, stvarajući zajdno zanimljive i prelijepe zvučne pejzaže.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime