Klijentelist Petar Škorić okrenuo leđa Plenkoviću i dao podršku Stieru!

4

Predsjednik splitskog HDZ-a, ravnatelj Županijske uprave za ceste, gradski vijećnik i saborski zastupnik, Petar Škorić više ne skriva nezadovoljstvo Andrejom Plenkovićem

Petar Škorić sasvim otvoreno podržava Davora Ivu Stiera koji želi preoteti kormilo HDZ-a Andreju Plenkoviću. Plenković trenutno ulaže sve napore da mu se vlada ne raspadne i nered na terenu kao što je ovaj u Splitu i Splitsko-dalmatinskoj županiji ne idu mu u korist. Nedavno su Škorić i Stier bili u tajnom posjetu nekim HDZ-ovim ograncima u Splitsko-dalmatinskoj županiji o čemu je premijer Plenković doznao tek jutros.

Zanimljivo da je Davor Ivo Stier upravo u Petru Škoriću našao saveznika obzirom da je gorljivi borac protiv klijentelizma. Naime, upravo Petar Škorić predstavlja sve ono protiv čega se Stier bori. Osim što je šef splitskog HDZ-a, vijećnik, ravnatelj i saborski zastupnik, Škorićeva supruga je zaposlenica Splitsko-dalmatinske županije, a brat prima plaću u državnom Plovputu.

Osim Škorića, Davor Ivo Stier usko surađuje sa još nekim splitskim HDZ-ovcima. Kako neslužbeno doznajemo, to su Josip Gojak, glasnogovornik HDZ-ove mladeži, Ivica Rakušić, dopredsjednik nacionalne mladeži HDZ-a, Marin Babarević, jedan os savjetnika splitskog gradonačelnika Andre Krstulovića Opare, Filip Odrljin i predsjednik mladeži HDZ-a grada Splita.

4 KOMENTARI

  1. Pohvalno za Škorića da se postavlja protiv Anemičnoga, taj je lik ANTIKRIST, nema većeg klijentelista, nepotista i rušitelja svega od njega, osim njegovih guzolizaca svaki normalan čovik to prepoznaje.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime