Petar Vučetić već 15.dan zaredom prosvjeduje na Viru zbog buke iz kafića u neposrednoj blizini njegove kuće

Na taj način želi skrenuti pozornost na rad ugostiteljskih objekata. Apelira na Kristijana Kapovića, načelnika općine Vir da poduzme nešto. Međutim kontroverzni Kristijan Kapović, načelnik u odlasku pravi se gluh.

Prvo je dozvolio rad ugostiteljskim objektima do 4 ujutro, a onda je putem lokalnog Stožera civilne zaštite nezakonitom promijenjena odluka i radno vrijeme je skraćeno za dva sata.

Petar Vučetić nema namjeru odustati od prosvjeda i svakodnevno glasnim lupanjem po metalnom posuđu upozorava na neprihvatljiv način rada ugostiteljskih objekata. Dokad će se Kristijan Kapović praviti gluh, teško je procijeniti. Zanimljivo, osim portala Megamedia, niti jedan drugi portal, tiskovina, televizija ili radio nisu pokazali interes i objavili priču o upornom prosvjedniku. Među njima je i Virski list…

2 KOMENTARI

  1. Kiki placa sve medije sa nasim parama i nema prostora za Peru. Pa pogledajte ono ruglo na RTL u di se javlja sa rive i govori šušur a iza njega sam zaposlenici opcine i opcinskih firmi. E Šprajc dobro si ga pita jesu to statisti samo ti je on laga, a ti naivan povirova. A Pere tebi puna potpora, i čestitke na hrabrosti, volji i želji za boljitkom ovog jadnog otoka.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime