Najveća koncentracija alkohola od 2,01 g/kg izmjerena je u ponedjeljak, 28. listopada, oko 19,40 sati, na državnoj cesti D-8 u mjestu Baćina, kod Ploča, 43-godišnjaku koji je upravljao osobnim vozilom dubrovačkih registracijskih oznaka

Vozaču je uručen prekršajni nalog u visini novčane kazne od 10 tisuća kuna i zaštitne mjere zabrane upravljanja vozilima „B“ kategorije u trajanju od tri mjeseca što je ujedno i najveća izrečena novčana kazna u proteklom tjednu. 

1 KOMENTAR

  1. A vidi ga iza onoga aparata… to je naš čuvar, naš “sigurnost i povjerenje” ma ko to još pada na te priče o zaustavljanju pijanih vozača, nisu vam rekli koliko su poštenih ljudi zaustavili i debelo kaznili jer su vozili desetak kilometara više nego na znaku… njihov posao je uzimanje para građanima, drugim riječima legalna pljačka jer da im je zaista stalo do sigurnosti u prometu služili bi se drugačijim sredstvima i drugačije bi se ponašali…. neka provedu anonimnu anketu o tome što građani misle o ovome morebit bi se iznenadili. Iako oni sigurno dobro znaju tko su i što su!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime