Jedan čitatelj poslao nam je pismo u kojem se osvrće na to tko svake sezone dobiva priliku zaraditi novce na makarskoj Peškeri.

autooooPismo objavljujemo u cijelosti: „Jasno je svima tko dobiva koncesije na plaži: komisija od 2-3 političara odlučuje i dodjeljuje ih samo za one dobre platežne moći. To što imaju dobre poslove i struke, što su dobro ekonomski zbrinuti, samo su im dodatni bodovi za dobivanje koncesije svake godine. Svim političkim opcijama oni vrijede,  jer novac nema stranku. Socijalne kategorije ionako samo služe za izbornu kampanju, ljudima koji se bore za goli opstanak jedino je preostala nada. Na nadu im političari love glasove, kao na muholovku, a  među Bilićima, Crljenima, Bebecima, razlike nema. Sve oni dijele zajedno…“.

1 KOMENTAR

  1. U Makarskoj se točno zna koje familije zarađuju od 50.000 do 100.000 € liti na plaži gliserima, ležaljkama, pedalinama, akvaparkovima, na restoranima koji kršu sve zakone sanitarne, koncesijske skupa s gradon. Prša to najboje zna, a mora je prodat kiosk Veli Puhariću. Zna se koji iznajmljivač mlatne goste ako zagunđaju da od ležaljki ne mogu do mora i tražu da ih odmakne. Zdravko Šarić zna zašto ležaljke i prodavaći svakakve robe mogu bt mirni kad krše zakon. Jeli Zdravko? Sve ima svoju cijenu. Možsfa zna i redar Bušelić tučepski propali načelnik koji je doša makaranima pravit reda. Sad Bilić ima jačeg mačka za koncesiju s ležaljkama, pa je druge iznajmljivače potra

  2. Zdravko je omastio brk i sa svime ne boj se,a najbolje je punio kesu na ribarskim večerima.Jeli ikada itko primjetio da nešto ne štima.Taj di god je radio krao je.A sada su ga KRA-DE ZEOVCI ugnjizdili sebi.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime