Na adrese gradonačelnika Makarske, Komunalnog redarstva, Građevinske inspekcije i medija, čitatelj je poslao prijavu navodno nezakonite gradnje

Pismo čitatelja objavljujemo u cijelosti sa fotografijama koje je poslao.
– Prijavio bih sramotnu i nezakonitu gradnju u Makarskoj na zemljištu broj 1554 i/ili 1553 k.o. Kotišina. U prilogu su i fotografije samog gradilišta. Radi se daleko izvan zone u kojoj je dozvoljena gradnja, odnosno doslovno se gradi pod samim masivom planine Biokovo. Po mojoj slobodnoj procijeni čini se da je etaža objekta veća od 150 kvadratnih metara, a možda i više od toga. O nezasitnosti, bezobzirnosti i bahatosti investitora svjedoči i to da su predviđene i stepenice za sljedeću etažu, što znači da se ne planira zaustaviti samo na jednoj etaži!, tvrdi čitatelj. Na potezu su nadležne institucije.

14 KOMENTARI

 1. Bravo dušebriznici i ministri tuđih poslova vidite tu kuću našega Makaranima a u ljevice uglu zadnje fotografije ne vidite iskop za kuću sa pravomoćnom građevinskom dozvolom u poljoprivrednoj zoni a to je Imocanin prijatelj našega Jure on može gradit njega nemaš muda slikat i objavit .

  • isti vrag bio imočanin il makaranin. Zakon bi triba bit za sve isti. Ko oče neka pogleda prema Biokovu. Ima sigurno priko 20 kuća koje su nikle usrid ničega, a koliko ih je bilo prije par godina? Kako je moguče da se gradi van građevinske zone di su oduvik bile masline il vinogradi? Što više veliki broj tih ilegalnih i kriminalnih zdanja je posta legalan. Zna se ko kroji kako njemu odgovara! Guba mafijaška, e da oče rat opet pa potaracat svu bagru zauviik jedanput il kaki pravi potres pa da sruši Biokovo na ovo ruglo koje se može zvat gradon samo na papiru (u pravoj državi nebi ni to)

  • Za iščitat iz komentara je da obojica rade na svome.
   Na svome bez dozvole….ne valja ali opravdavaš!
   Na svome ali s dozvolom….opet ne valja! Pravedni si sudija! Napiši imena kad sve znaš ili si ti ovaj bez dozvole?

 2. Bravo dušebriznici i ministri tuđih poslova vidite tu kuću našega Makaranima a u ljevice uglu zadnje fotografije ne vidite iskop za kuću sa pravomoćnom građevinskom dozvolom u poljoprivrednoj zoni a to je Imocanin prijatelj našega Jure on može gradit njega nemaš muda slikat i objavit .

 3. E da je to samo jedna parcela , na Osejavi tuče pikamer ili bager danima odma ispod potoka , kod kubana kamioni i kamioni ulaze nasipaju , betonira se. Kuk kakav smo poznavali više ne postoji.

 4. Od lipog gradića do favela i nepotrebnih viletina bez ikakve infrastrukture kako priliči ovom stoljeću. A jesmo li mogli bit sa ovim lipim plažama jači od Istrana? Jesmo. Zašto nismo? Jer nismo Istrani. Oni kad pogledaju u susjedstvo gledaju Slovence/Talijane/Austrijance. Mi gledamo BIH/SRB/CG i učimo od njih?

  Šteta šta smo moždano zakinuti.

 5. Sve dok nije požutilo možemo se divit zelenilu iznad grada…tek kad požuti rast će zgrade ko gljive posli kiše ko šta se događa na istoku i Velikom Brdu. A ljudi koji rade male niske kuće neće nagrdit puno sliku grada, čak kad se uklope mogu bit i simpatične. Imamo mi puno većih problema od ovih sitnih investitora.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime