Umjesto jedrilica i jahti s turistima dubljeg dzepa 35 milijuna kn vrijedan lukobran postaje operativna luka sa zavezanim ribarskim brodovima, napisao nam je jedan čitatelj uz zamolbu da u cijelosti objavimo njegovo pismo…

“Bliže rivi postavljena su dva pontona za komunalne vezove koji godisnje donose ne vise od 1000 kn. Jedno nocenje jahte. Ne samo što je najljepši makarski hotel Osejava 4 godine trpio gradilište, buku, neurednost, parking i paukova vozila, sada mu se peto ljeto nametnula ribarska flota, dizalice, vonj fruškine. Socijalistički mentalitet koji je aktualna vlast u potunosti vratila u grad, želi uništiti hotel Osejavu. Da bi u njezinoj blizini sagradila urede za partijskog uzdanika Velimira Vidaka, i 20-ak činovnika Parka prirode Biokovo. I to državnim novcem. Uništili su sve firme radi pojedinačnih interesa partijskih miljenika, a sada im je ostalo dokrajčiti Makarsku”, navodi čitatelj.

1 KOMENTAR

  1. O protuzakonitoj izgradnji u zelenoj zoni, a bez da mijenjaju Plan, govori se več dvie godine, Nihove SDP-evo veze u Ministarstvu graditeljstva u tome pomaže. Radi se o protuzakonitim marčapijama, koe podržavaju dva RASTRESENA SKANDALIMA I AZERAMA, SDP I HDZ. Ostaje nam da isto prijavima Eurpskim institucijama, Uništenje hotela Osejave, luke i ostalih objekata na tom podrućju, moramo zaustaviti. Dosta osvajačko. uništavačkim hordama.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime