Iako je trebao biti u funkciji i donositi zaradu, od makarskog lukobrana za sada nema financijske koristi.

lukobranJedan od elaborata ekonomske opravdanosti lukobrana bilježi podatak da 250 komercijalnih vezova u marini donosi prosječnu netto dobit od 4,5 milijuna kuna, međutim vezovi za brodove do danas nisu u funkciji. Postavlja se pitanje tko je za to odgovoran!

1 KOMENTAR

 1. HDZ Makarska i Marko Ožić Bebek.Da je samo ovo problem?! Primjer kako je HDZ bez dokumentacije,izvlastenja zemljista za raskrizje Put Cvitacke,napravio problem oko raskrizja da mi iz SDP-a do danas ne mozemo rjesiti problem.O slivnim vodama i kanalizaciskom sustavu Zelenke da i ne pisem.

 2. o jebem vam majku vama iz sdp-a. kako ste rijesili problem maloga glavicica sto ste ga zaposlili u komunalno i u godinu dana mu nabili placu od priko 6 iljada kn. ili mire sokol sta je sad gurate u vrtic uz pomoc cetverooke nincevicke i konvertita selaka. ili onoga neizivljenog lovrete, sumnjive orijentacije, sta se ga instalirali u opcinu. ili mu rodijaka, potranog iz zagrebacke banke, u komunalno. sve strucnjaci vi iz sdp-a pizda vam materina. lako vi rijesavate probleme kad je vama u interesu jebo van pas mater

 3. NE BI GA SE NITKO ODREKAO, RUŽNO JE ČUTI GRUBE RIJEĆI. ALI ZA RAZUMITI JE SVAKOGA. NA DRUGIM MESTIMA SE DOGAĐAJU I GORE REAKCIJE, FIZIČE KOJE ZNAJU I KOBNO ZAVRŠITI. SVE ŠTO SU PRETHODNI NAPISALI JE DJELIĆ ISTINE. SVI SU NA VRIJEME UPOZORAVANI ZA TOBOGAN, A ON JE NIKAO ZBOG POGODOVANJA I KORUPCIJE, A MAKARSKA JE UNIŠTENA!!!!

 4. Makarska nikada ljepsa nije bila.Plaze su prekrasne ,Riva ociscena,sva sporkarija iza HDZ ove vlasti nije lako rjesiti za jednoga mandata.Bilicu samo naprid i naredni izbori su Pobjeda SDPa.

 5. Biće Lado Raščika Šošić opet umša prste. Tribaju Ercegovcu vezovi jer ide gradit nove stanove na kući Miloša, recepcionera Biokovkr. Sve delaju zajedno SDP. HDZ.

  Mimi 17/05/2016 u 16:36 | Permalink
  Vidi kako se Ercegovac iz nekog sela Graba, udbaš, koji je zatvorio Kovačevića ka posljednjeg za verbalni delikt u komunizmu nakon što ga je naija i napija, sirotinju ubogu, sada brani Ii dalmatinskon. A kad se skotrlja bos i gol priko Bijakove krast , tribala mu je samo Lendica. Jadni bijedniče, s udbon si domaćin judima doša Krast Rebinju glavu, čoviku je diga s udbon bez plaćanja, ka šta ste nam državu pokrali, a bio bi je poštenin radom u Austriji kŠalinović, domaći čovik, upija i platija. Sad bi radila i zapošljavala.
  Sa Hamzom Bosancem lopovskim s kojim se BiH sud bavi, si pokra Krivaju uz teniske terene. Nisi zna vlavu udbaški, di ćeš zgrabt. Pa si pokra Moreniju uz more, pa kamp u Zaostrogu uz more. Pa si dobio udbaška svinjo u SUHOPOLJU KOD VIROVITICE dvorac. Proda si ga drugu iz službe to jest za skupe pare županiji. Ni to ti smrdljivi Ercegovac nije bilo dosta nego si doša po Olminu zemlju. Onda si se umiša u stranke, najprije si bio glavni u Vrgorcu u HDZ ju dok ga udbaški sa svojim velikim frendovima nisi utušija. Onda si bljedoliki psihopato u našoj Makarskoj s Lelasima i ostalima iša uredit HDZ dok ga niste uništili a vi se svi obogatili.ni to ti nije bilo dosta nego si se prilipija Tonču Laliću radi sporazuma s Tonćem Bilićem da ti plate 16.000.000 kuna jer na tuđem nisi stanove izgradio.
  Suca Trutina si ostavija bez posla i familije.s Kronikon optuživa da su ukrali 7.000.000€. Smradu iz Graba. Zato ko nije udbas mrzi Ercegovce radi govana ka šta si ti, lupežu, udbaški. Na sudu si sve izgubija.
  Onda si se upleja u HDZ izbore s krasnin judima i počeo pjucat ničim izazvan po osobama, ženama, dici, muževima, sestrama.
  I sad ti triba brigada dalmatinska da ti dođe u pomoć.plačeš da se i oni tebi diraju u dicu, famiju, da ćeš in dobro naplatit. Čekaj čekaj.
  Svi su dokumenti u kaznenim prijavama o tvom udbaškom lopovluku objavljeni. Goni se u Grab, vodi to nesritne famije što si je upropastija. Boje nego date odvedu

 6. Govorite li o istom lukobranu,makarani? Ovaj koji ja snam započeo ga je graditi Marko Ožić.Bebek, sa falsificiranom građevinsom dozvolom. Kome bi išli novci, a bila su pozamašni za komunalni doprinos?

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime