Opsežni građevinski radovi na plaži kod lukobrana uzbunili su makarsku javnost. Sumnjajući da se nešto čudno događa, jedan je građanin alarmirao komunalne redare koji su tek nakon trećeg poziva izašli na teren.

Teška mehanizacija je danas čitav dan bila angažirana na plaži ispred ljetne diskoteke Deep, a građani se pitaju zašto je umjesto pijeska i sitno mljevenog kamena tamo nasipana zemlja koju će more brzo isprati.
Među zabrinutim građanima našla se i Hloverka Novak Srzić koja drži kako se to nije smjelo raditi u ovo doba godine, tim više kada su kapaciteti obližnjeg hotela „Osejava“ popunjeni 97%. Da je tome tako, potvrdili su nam i s recepcije hotela, a turisti se ne mogu načuditi građevinskim radovima i silnoj buci kamiona i bagera.
Nažalost, narušili su i izgled samog lukobrana obzirom da je bijeli kamen pod pritiskom teških kamiona posivio…[envira-gallery id=”72420″]

1 KOMENTAR

 1. Nije nista za cuditi se.Ovo je ociti dokaz kako politicari (ne samo Makarski)pogoduju Drzavnoj odvjetnici,prije Bebek a sada i Bilic.Sve su to ista govna!!!!

 2. ŠTA SE ČUDITE, ZAR JE OVAJ EKOCID NASTAO PRVI PUT. ILI STE TOTALNO DEMENTNI. PRVO JE TO NAPRAVILA HDZ-ova VLAST, A SADA TO RADI SDP-a. RADI SE O POGODOVANJU OPĆINSOJ DRŽAVNOJ ODVJETNICI ZA NOĆNI BAR DEEP, KOJI SE VODI NA IME NJENOG MUŽA. ZA BILIĆA ODLIČNA ZAŠTITA ZBOG BEZAKONJA

 3. Ivane šimiću, Siniša Srziću, zašto se ne oćitujete na ovo zlo moru i podmorju. Di su eko udruga Meteor, a oni su sigurno u dogovoru sa gđom.Varga sa kojom su na listi. Stara je stvar da se u DEEp-u njabolje dila, sve vrste droge.

 4. Evo prilike da se u bajbuk stavi i razriješi dužnisti Biljan Kučeković Puharić za kriminal i ekocid u Makarskoj.Njen mauž pod njenom zaštitom kao zamjenicom DO u Splitu radi već nekolliko puta kriminalne radnje u Makarsko.Od devastacije spomenika pod zaštitom do devastacije Osejave već nekoliko outa i plaže ispred Osekave…
  Sramotno da nitko neće mrdnuti kurcom od straha Biljane Kučeković-Puharic,,a tko je ta ustoličena gnjida……

  • sada premijer andrej plenković, koji je kao mali proplivao na Osejavi, a nije bilo ovakvih nasipanja. On se neće dirnutri u ODO Split i zamjenicu ŽDO Split Biljanu Puharić, koju štiti D. Cvitan, a njega plenković i todorić koji mu je zaposlio sina u Agrokor.

 5. Evo grada bez duše , ljudi bez srca , gdje novac sve u mozak prca .
  Bravo Makarska …..
  Gdje ste kandidati za čelnika ovakovg grada …..

 6. Ne podržavam bespravnu gradnju na Cvitački, sa tri umjetna pera u moru, koji navodno gradi neki Petrović. Šta govorite za ovu kataklizmu Biliću i ostali manjamuktiši’

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime