Sjedim i mislim se “što se to dogodilo večeras na Forumu”?? Suze su mi došle dok sam se mislila što napisati. Sramota za pokojnog Tomislava Ivčića, sramota za njegovu glazbenu ostavštinu, sramota za grad na teret organizatora

Ne znam zašto sam uopće očekivala da bi to mogao biti glazbeni spektakl koji je najavljivan kao “spektakularni koncert, spektakularne scenografije i spektakularne produkcije”.

Koncert, malo je reći prosječan sa par umjetnih kaktusa i palmi, video zidom koji je malo veći od prosječne televizije i zvukom koji se nije čuo 30 m od pozornice.

Sramota iza koje stoje Davor Pekota, Neven Stojaković, Igor Bačić i svi ostali, a koji bi kao organizatori svakako trebali odgovarati ili se bar ispričati javnosti te pogotovo obitelji pok. Tomislava Ivčića.

Jedna digresija, ne tako davno se osulo drvlje i kamenje po Sunset festivalu na Pozdravu Sunca zbog možebitne buke da bi se ba kraju ispostavilo da je sve bilo i vise nego normalno i u okvirima.

Neki su se natjecali tko će više ocrniti festvial međutim kad se prošli tjedan za vrijeme Noći polupunog Miseca uz zvukove Cubismo te DJ-eva nije moglo spavati 3 dana zbog buke do 1.30-2 sata po noći onda nitko nije reagirao.

Nastavno na to, ovo čemu sam večeras svjedočila je samo nastavak loše i nekvalitetne organizacije iza koje je samo bitno koliko će se pive i alkohola prodati.

Bojim se i pomisliti koji je sljedeći projekt kojeg dotična ekipa priprema.

Sve skupa jako neprofesionalno, bez trunke emocija, ogroman broj sjedećih mjesta na kojima su sjedili  imala sam osjećaj, samo predstavnici Vlade, Sabora, poglavarstva, županije i ostalih.

Organizatori, sramite se jer ste jedno divno sjećanje na stvaralaštvo jednog velikog Zadranina uspjeli u potpunosti uništiti.

Karmen B.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime