Do lokalnih izbora ostalo je manje od četiri mjeseca, a u Pločama je krenula prljava kampanja koje predvode tzv. pionirke bliske  vladajućim strukturama

Naime već neko vrijeme se šire dezinformacije, neistine o pojedinim oporbenim političarima, pogotovo onima koji su protekle četiri godine otvoreno kritizirali rad Miše Krstičevića i njegovih dvojice zamjenika.

Skrećući pozornost sa stvarnih problema, pločanske pionirke nisu štedjele na izmišljotinama. – U ovom trenutku, Grad ploče je u minusu od osam milijuna kuna što je nečuveno. Naime, Ploče u posljednjih trideset godina nikada nisu imale ovoliki proračun odnosno 77 milijuna kuna. Pitam se kako je moguće da gradonačelnik sa rekordnim godišnjim proračunom ostvari toliki deficit?, kazao nam je jedan od oporbenih političara koji je i sam bio predmetom ogovaranja tzv. pionirki.

– Ma to su vam lokalne alapače, ogovarače, kako ih mi zovemo. Žalosno je da se bave takvim metodama koje podsjećaju na mračno doba Jugoslavije kada su pripadnici UDB-e dezinformirali građane, kazala je za portal Megamedia oporbena političarka u Pločama.

Upućeni u lokalna politička zbivanja u Pločama, tvrde kako Miši Krstičeviću nije lako jer u proteklom mandatu nije ispunio ono što je obećavao. Zamjeraju mu što je unatoč rekordnom proračunu nije napravio više za grad. – Zamislite, otkako je SDP došao na vlast u Ploče, prodavali su gradsku zemlju i doveli par trgovačkih centara. S druge strane, u Pločama se takoreći nemaju gdje kupiti ni čarape za cipele koje moramo kupovati u Hercegovini, Makarskoj ili Splitu. Upravo je na to da se u Pločama nemaju gdje kupiti cipele još 2016. upozoravao tada oporbeni Mišo Krstičević u šetnji sa svojim tadašnjim stranačkim šefom Davorom Bernardićem na pločanskoj rivi. OI što se pet godina kasnije promijenilo?, pita se lokalni političar koji je 2017. bio vrlo blizak SDP-u, a sada razmišlja o samostalnom izlasku na izbore. (NASTAVLJA SE…)

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime