U četvrtak 22.listopada Makarskom je „derala“ bura i nigdje u gradu se nije moglo na jednom mjestu vidjeti toliko ljudi koliko u blizini dvorišta osnovne škole Oca Petra Perice gdje je 28 učenika 8 c razreda promrzlim i izgrebanim rukama bralo masline!

Umjesto blok sata likovnog kako je rasporedom sati bilo predviđeno, nastavnik Ante Grčić natjerao je svoje učenike da izađu vani na buru i poberu za njega masline kako bi on mogao napraviti ulje i zaraditi koju kunu više, a sve to uz blagoslov ravnateljice škole Renate Gudelj koja nije spriječila tu, prema svemu sudeći, nezakonitu rabotu.

RENATA GUDELJ, RAVNATELJICA
RENATA GUDELJ, RAVNATELJICA

Prema našim saznanjima, ovakva praksa odvija se već godina, a nastavnik likovnog Ante Grčić bez naknade školi koja je vlasnik maslinika organizira branje i preradu maslina! Gdje završava dobit od prodaje maslinova ulja, zna samo Ante Grčić jer škola od toga, kako neslužbeno doznajemo, nikada nije vidjela ni jedne lipe. Djelatnici škole koji su kontaktirali redakciju portala Megamedia i otkrili nam detalje ovog skandala zazivaju PNUSKOK jer smatraju da bi hitno trebalo pokrenuti istragu zbog sumnje u korupciju. Ne samo zbog maslina i maslinova ulja već i zbog toga što, kako kažu, Ante Grčić u školi na raspolaganju ima veliki atelje koju navodno koristi za privatne svrhe. Kažu i to da nastavnik Grčić u blizini škole ima i privatnu galeriju u kojoj osim slika prodaje i maslinovo ulje u vrlo zanimljivoj ambalaži. Provjeravajući navode naših čitatelja koji su nam dojavili o berbi maslina, došli smo i do popisa odobrenih projekata ministarstva u okviru izvannastavnih aktivnosti osnovnih i srednjih škola u području rada s darovitim učenicima u školskoj godini 2015./2016. Na popisu nastavnih i izvannastavnih aktivnosti nema branja maslina po buri u Osnovnoj školi Oca Petra Perice Makarska. Djeca koja su sudjelovala u branju maslina bila su izložena  jakoj buri i oštrom granju od kojih su neki zadobili posjekotine. Zabrinuti roditelji se pitaju kako to da nastavnik Grčić ne uči djecu kako ide cijeli proces prerade maslina, dobivanja maslinovog ulja,  pakiranja ulja u bočice čudnih akademskih-likovnih oblika,  prodaji ulja… Na kraju se pitaju i to gdje završavaju novci  od prodaje ulja i podliježu li fiskalizaciji.

Roditelji učenika ljute se na nastavnika Grčića
Roditelji učenika ljute se na nastavnika Grčića

– On tamo u ateljeu slika odnosno kopira poznate makarske slikare Gojaka, Vežu, Boterija i druge, a onda ih prodaje pod originale, kazao nam je jedan od Grčićevig školskih kolega.
Istražujući ove navode, došli smo i do stručne analize, vještačenja slika od strane prof. Zidića iz Moderne galerije Zagreb, pa čak i do informacije od dilera slika Klarića i Šarića, koji ističu da su slike prodavane direktorima javnih poduzeća kao što su primjerice Biokovka, Olma d.d., Hoteli Makarska d.d. itd.

35 KOMENTARI

 1. E moj Marine ima ima svega ali ne smi se sve odma reć. Lako je za uje ono im samo služi za podmazivanje. Lova je u pitanju. Školski odbor šuti jer ih ona dobro podmazuje. Svaka sjednica nekoliko stotina kuna iako se zna da školski odbori ne primaju nikakvu naknadu za svoj rad. Tako je radila i njena predhodnica, a ova samo nastavila. Svi šute. Ali zato galasuju jednoglano i lijevi i desni za nju. Zamalo nam nije bila i dogradonačelnica. Što ćeš prema zaslugama a brate i sposobna je. Dobro bi blo da se malo pozabavi prosvjetna inspekcija i sa troškovima njenih putovanja jer je često odsutna s posla. Možda pronađu i nešto što će nas iznenaditi. Naš bidni Ante nije ništa kriv što je po buri brao masline on i onako ne zna što bi s djecom radio bolje je iz privatnog-školskog ateljea sve promatrati. Ruka ruku mije obraz obavije. Nije ante ni lud. Bolje je popola nego bez ičega ostati.
  Ja tebi atelje ti meni popola ulje i svi sretni i zadovoljni. Tko šiša ove što pasivno promatraju i ko bajagi se čude kako je to moguće.

 2. Sve se lako dokaže, USKOK istraži porjeklo Grčićeve imovine i ostali makarskih političara pa bumo vidjeli rezultat.Ravnateljica vozi Mercedesa.

 3. Ako je ovo istina/branje maslina-prerada za vlastite džepove/, najodgovorniji su roditelji što nisu isti dan prijavili Policiji, pa mi imamo Načelnika koji je IZASLANIK MINISTARSTVA UNUTARNJIH POSLOVA, A on triba proslijediti-jednostavno jer to je kriminal. Kad kupujete umjetničke slike, nije li mal čudno ako osjetite miris umrlih slikara. Pitam vas ko je to prijavio. Ako je istina što đak kaže, ne truj te nas lažima.

 4. “Sumnju da su Fruni i Šebeščak izravno umiješani u šverc oružjem iz Slovačke u Hrvatsku, potom i u treće zemlje, u unosan posao koji se odvijao pod nadzorom hrvatske i slovačke obavještajne službe, te da su u tom poslu nekome ostali dužni ili “zaboravili” vratiti dobiveni novac, pojačalo je nekoliko činjenica. Prvo, pomutnja unutar obavještajnih službi, te kontakti pojedinih (bivših) čelnika hrvatske obavještajne zajednice i predstavnika slovačke sigurnosne službe koji su zabilježeni prvih petnaestak dana nakon uhićenja dvojice slovačkih državljana. Potom i činjenica da je Marian Šebeščak, prije nego li je 1997. godine postao poslovni čovjek i pouzdani Frunijev pomoćnik, bio časnik slovačke vojne obavještajne službe. Na koncu nije nevažna ni činjenica da su poslovni partneri slovačkog dvojca u Hrvatskoj hercegovačka tajkunska obitelj Lučić, a da je jedan od braće, Ivo Lučić, bio pomoćnik ravnatelja Hrvatske izvještajne službe, dakle, zamjenik dr. Miroslava Tuđmana. Upitno je tko je stvarni, a tko fiktivni vlasnik makarske “Amfore”, Lučići ili Frunijev “Horizont”? Čijim je to novcem za 16 milijuna maraka kupljena makarska “Amfora”, kojoj glavni direktor srpnja prošle godine postaje Zdenko Lučić. Radi li se o dijelu znatno većih novčanih iznosa na koje pretendira slovačka obavještajna zajednica ili možda Vlada premijera Mikulaša Dzurinde?”
  http://arhiva.nacional.hr/clanak/10232/slovacki-tajkuni-pretvorili-splitski-zatvor-u-zabavni-park

 5. U akciji Udbaši preko Lag Adrion ! Kakve veze sada imaju Lučići ? Zdena je očito dežurni krivac u Makarskoj. Čovik lipo objavio knjigu, pojasnio detalje al šta je korist kada niko ne čita. Preporuka za puk,pročitajte knjigu Makarska Biro-Korupcija, ima lijepih imena iz obe makarske partije. U tisku je i druga knjiga po mojim informacijama.

 6. Lag Adrion – Lokalna Teroristička grupa HDZ-a Makarska

  Sjedište Makarska, Ulica kralja Petra Krašimira IV br.7.,
  Email : svetijure100@gmail.com. IP 89.17.24.67 , pseudonim Ljubuški…

  LAG je praktična stečevina Obitelj “R” HDZ-a Makarska koja funkcionira kao teroristička grupa na području određenih općina i gradova, te je nužan instrument i alat razvojnih politika lokalnih područja prema “bottom up” pristupu (Lokalni teroristi-šerifi sudjeluju u donošenju odluka). Kako bi se dodatno osnažila solidarnost i povjerenje u lokalnim zajednicama i podsjetilo na važnu ulogu koju teroristička grupe imaju u kompromitiranju građana u nerješavanju problema i stvaranju kaosa, s ciljem opstanka korumpiranih , nelustriranih , makarskih HDZ-ovaca , uzajamne podrške LAG Adrion na “ Dane otvorenih vrata terorističke grupe “ održava informativne sastanke UDBE i savjetovanja za sve zainteresirane suradnike, za kompromitiranje sugrađana koji ne pripadaju našoj terorističkoj grupi – organizaciji ,
  Posjetite nas u prostorijama Lokalne terorističke grupe na gore navedenoj adresi.Povjest organizacije ;

  Obrazlažući u ponedjeljak 30. listopada, na posebno sazvanoj konferenciji za medije, napuštanje izvanredne skupštine LAG Adrion, makarski se gradonačelnik neuobičajeno oštrom retorikom obrušio na J. R., načelnika općine Baška Voda, prozvavši ga za nepotizam i privatiziranje Lokalne akcijske grupe. – LAG Adrion, koja bi trebala objedinjavati opće interese dvaju gradova i osam općina, postala je LOG Roščić. Upravni odbor u kojem sjede načelnik Općine, njegova kćer i svastika (sestra od supruge) donio je odluku o zapošljavanju načelnikove kćeri kao tajnice bez natječaja ( podsjećam da su svi troje glasovali o odluci). To je školski primjer kršenja Zakona o sprječavanju sukoba interesa, a ostanak predstavnika Grada Makarske na sjednici značio bi davanje legitimiteta Upravnom odboru koji kontinuirano krši pozitivne zakonske propise RH i važeće dokumente vezane za provedbu Mjere 202 IPARD programa na osnovu koje je omogućeno financiranje LAG-ova. Izmjenama Statuta kojim je tajnica postala i voditeljica LAG-a prekršen je i Pravilnik o provedbi Mjere 202 u kojemu jasno stoji da voditelj mora imati najmanje 2 godine radnog iskustva na izradi strateško-planske dokumentacije, vođenja razvojnih projekata ili vođenja projekta unutar IPARD programa. Aktualna tajnica (D. R. op.a), što je lako provjeriti, spomenute uvjete ne zadovoljava -, kazao je Tonći Bilić istaknuvši da se takvim odlukama sve osnivače izlaže riziku sankcija s posljedicama obveze vraćanja dobivenih sredstava i dolazak na „crnu listu“ EU-a što znači veto na dobivanje bilo kakvih sredstva na vremensko razdoblje od 5 do 7 godina.

  Kako demokraciju shvaća Upravni odbor na čelu s obitelji Roščić govori i slijedeće: shvativši da je kvorum na sjednici upitan prionulo se ‘starim provjerenim’ metodama za koje načelnikove stranačke kolege često znaju prozivati svoje političke suparnike. Zato je tajnik makarskog HDZ-a po stranačkoj liniji nazivao članove i pozvao ih da dođu na Skupštinu i zato nijedan novinar nije dobio poziv za Skupštinu, a kamoli materijale. Mislim da je nakon svega navedenog jasno zašto novinari nisu pozvani. LAG Adrion je udruga koja se financira sredstvima RH i Europske unije i nedopustivo je da je bilo tko koristi za svoje privatne interese. Grad Makarska neće tolerirati da LAG funkcionira kao obiteljska tvrtka, a to bismo mogli i skupo platiti. Zato svim osnivačima i članovima, bilo da su predstavnici udruga, javnog ili privatnog sektora, poručujem da bez obzira kojoj političkoj opciji pripadali razmisle o svojoj budućnosti u LAG-u i sankcijama koje nam prijete u slučaju podrške radu koji nije u skladu sa zakonom. Grad Makarska prijavit će sve uočene nepravilnosti i u skladu s očitovanjem nadležnih tijela donijeti konačnu odluku. Jedna od varijanti zasigurno je i izlazak iz LAG-a Adrion i formiranje novog LAG-a s općinama koje su već pokazale interes za suradnju -, zaključio je makarski gradonačelnik. (2013 godine)

 7. Lag Adrion – Lokalna Teroristička grupa HDZ-a Makarska

  Sjedište Makarska, Ulica kralja Petra Krašimira IV br.7.,
  Email : svetijure100@gmail.com. IP 89.17.24.67 , pseudonim Ljubuški…

  LAG je praktična stečevina Obitelj “R” HDZ-a Makarska koja funkcionira kao teroristička grupa na području određenih općina i gradova, te je nužan instrument i alat razvojnih politika lokalnih područja prema “bottom up” pristupu (Lokalni teroristi-šerifi sudjeluju u donošenju odluka). Kako bi se dodatno osnažila solidarnost i povjerenje u lokalnim zajednicama i podsjetilo na važnu ulogu koju teroristička grupe imaju u kompromitiranju građana u nerješavanju problema i stvaranju kaosa, s ciljem opstanka korumpiranih , nelustriranih , makarskih HDZ-ovaca , uzajamne podrške LAG Adrion na “ Dane otvorenih vrata terorističke grupe “ održava informativne sastanke UDBE i savjetovanja za sve zainteresirane suradnike, za kompromitiranje sugrađana koji ne pripadaju našoj terorističkoj grupi – organizaciji ,
  Posjetite nas u prostorijama Lokalne terorističke grupe na gore navedenoj adresi.

 8. Za ove što su pisali članke;Nacional-Rogošić. Sklobodna Ljubičić ,Jutarnji -Lovrenvić itd. Franjo Tuđman je bio diktartor koji je opljačkao Hrvatsku, Hrvatska slučajna država,nastala na zločinačkom poduhvatu, svi časnici HV su ratni zločinci, po izjavi Vesne Pusić itd sve je to prošlost a za Vas UDBAŠE ide Lustracija nakon 08.11.2015 godine. Vaše IP adrese su nam odavno poznate, aVaša djela također.

 9. TUĐMAN: Sedam. Dobro, treba i još nekoga za člana Predsjedništva.

  LUČIĆ: Znam kako je čak bilo priče da ja želim biti predsjednik HDZ-a. Ja se bavim obavještajnim poslovima i nema nikakve šanse da se uključim u politiku, niti to želim. Ali moj mlađi brat Zdenko, on je predsjednik Mladeži HDZ-a. Treba uskoro magistrirati na ekonomiji, napisao je knjigu o trgovačkom pravu, sportaš, bio je majstor karatea, stožerni brigadir u vojsci, i to onaj s terena, a ima odlično organiziranu Mladež. Puno bolje organiziranu po ograncima nego što je to HDZ. Mislim da bi bilo ružno i prema meni i prema njemu i prema Mladeži ako on ne bude izabran kao član Predsjedništva. –

  http://24sata.info//vijesti/regija/174835-najtajniji-transkript-iz-tudjmanovog-ureda-ivo-lucic-franjo-tudjman.html

 10. NIJE : KOS I UDBA VEČ SID-a (Izvor NACINAL) *”SID je zapravo bio jugoslavenska civilna obavještajna služba, čije se djelovanje odvijalo iz centrale u Beogradu i operativaca raspoređenih po jugoslavenskim ambasadama i konzulatima. SID je nastao 1947. pod nazivom Služba za istraživanje i dokumentaciju (SID) u sastavu Sekretarijata vanjskih poslova. Služba za istraživanje i dokumentaciju (SID) Saveznog sekretarijata za vanjske poslove SFRJ zakonski je bila definirana kao dio sustava državne sigurnosti; bila je to obavještajna, ali i protuobavještajna služba. Djelovala je preko jugoslavenskih diplomatsko konzularnih predstavništava. Primarni zadatak SID-a je bio kroz operativni rad, pribavlja informacije političkog, sigurnosnog i ekonomskog karaktera koje se tiču bivše SFRJ i da s tim upozna najuži vrh države. Nije se radilo o klasičnim tajnim agentima već osobama koje su bile ugrađene u svako diplomatsko predstavništvo SFRJ u inozemstvu i za njih su većinom znali predstavnici tajnih službi zemlje domaćina. Uglavnom su to bili atašei za kulturu, gospodarstvo, politički tajnici veleposlanstva i tome slično.

  SID je utemeljio Edvard Kardelj i njegovi obavještajci su bili diplomate Maksimilijan Baće, Antun Vratuša, Zdenko Sveta, Edo Brajnik, Faik i Raif Dizdarević, Veljko i Arso Milatović, Aleš Bebler, Milivoje Maksić, Branko Mikašinović, Cvijetin Mijatović, Josip Vrhovec, Janko Smole, te Borisav Jović. Kako kažu Nacionalovi sugovornici obavještajna diplomatska služba SID radila je jako dobro sve do raspada Jugoslavije, kad počinje i njeno urušavanje. Između ostalih, ovu službu su obilato koristili Slobodan Milošević i Milan Milutinović, a velika je uloga SID-a u iznošenju novca na Cipar i ostale zemlje u vreme sankcija. Podatak da je dugogodišnji šef ove službe odmah otišao za veleposlanika na Cipar govori sam za sebe. SID je od 1992-94. vodio Zoran Janačković, a kasnije veleposlanik u Skopju. Zatim na čelo SID-a dolazi Petar Janković, koji je rukovodio Službom do 1999. godine. Janković potom odlazi na mjesto veleposlanika na Cipar. Nitko od bivših šefova diplomatske obavještajne službe nije kažnjen, smijenjen ili privođen, jer su mnogo znali i o kontaktima bivše oporbe, danas vlasti u Srbije, s nekim središtima političke moći u inozemstvu. Trenutno, SID, pored obavještajne djelatnosti radi i na suradnji sa stranim obavještajnim službama.”*

 11. teks s Facebooka Zdenka Lučića; Za đake Osnovne Škole Oca Petra Perice s Zelenke – Makarska koji su za 150 rođendan Makarske darovali drvenog dupina, keramičku posudu te kolače koje su ispekli od mirodija iz školskog vrta, da upamte i nikada ne zaborave , kako su partizani i komunisti htjeli obezglaviti hrvatski narod proganjajući i ubijajući njegove najbolje sinove, upravo one koji su bili nositelji vjerskog i društvenog života. Nebrojeni pokolji i progoni svećenika, učitelja, književnika, liječnika i drugih nositelja i stupova društva teret su čije posljedice osjeća hrvatski narod i dan danas 2015 godine.

 12. Tekst Zdenko Lučić-Makarska Post “Milanovićeva Kriza” će trajati do onog dana dok narod ne izabere novu sposobnu Vladu ,koja će jamčiti pokretanje novih investicija, Vlada sa novom tehnološkom revolucijom, poticanjem svih oblika inovacije. Vlada koja će jamčiti očuvanje postojećih radnih mjesta, minimaliziranjem socijalnih posljedica krize, davanjem raznih oblika socijalne pomoći. Vlada koja će smanjiti egzodus iseljavanja mladih obrazovanih, na kojima se temelji razvoj društva i modernizacija zemlje. Vlada koja će mladima zajamčiti jasnu i životnu perspektivu i time ih motivirati da ostanu u svojoj zemlji, primjerice davanjem (ne) povratnih poslovnih kredita. Ženama nije dovoljno ponuditi majčinstvo i karijeru, Vlada treba ženama ponuditi izbor i jednog i drugog, kroz mrežu socijalnih i drugih institucija i olakšica. Umirovljenici zaslužuju dostojanstven život, Vlada treba izračunati novčani minimum koji je neophodan za preživljavanje pojedinca i obitelji. On mora biti osnova za minimalnu mirovinu, socijalne dodatke i dječiji doplatak. Suradnja sa iseljenom hrvatskom neophodna je za gospodarski oporavak. Bez institucionalne i razvojne potpore , oblikovane novim vidovima suradnje zasnovane na uzajamnoj solidarnosti i poticajima za povratak iseljenih Hrvata svakako neće uroditi plodom. Neprihvatljivo je dugogodišnje delegitimiranje iseljenih Hrvata.

 13. Slavko Linić Minister Financija u Vladi Zorana Milanovića ističe za Večernji list (03.08.2015g. ) ; Mogu u Vladi govoriti o brojkama, ali nema dvojbe da je krajem 2011. bilo 1,5 milijuna zaposlenih, a sada ih je manje od 1,4 milijuna. U četiri godine izgubljeno je 100 tisuća radnih mjesta. Cijeli program bile su državne investicije u željeznicu, energetiku, na prvome mjestu u HEP i Inu te još neke investicije, u brodogradnju, koja je u biti jedina konsolidirana, ali samo djelomično, jer ni Brodosplit nije do kraja riješen, a dva segmenta 3. maja koji nisu ušli u privatizaciju nisu restrukturirani. Na tome se vidi koliko smo kao država nesposobni. Imamo ministra koji nije riješio ni ceste ni željeznice! I što je nego neuspješan ministar. Zato nema investicija, nema radnih mjesta, građevinari nemaju što raditi. Tragedija je kako se upravlja. Zadnji vam je primjer Imunološki. Prije dvije godine imali smo rješenje, trebalo je produžiti dozvole, uzeti kredit, što nije bio problem, prostora je bilo. Premijer se tada nije ni približio. Dvije godine traje agonija, ide se u privatizaciju pa ne ide, da bi danas pred izbore donijeli odluku da je Imunološki ustanova. Netko treba objasniti zašto su zaposlenici prošli kalvariju, a građani gledali taj cirkus. To je Vlada, to je Zoran Milanović.

 14. ?????????????????????????????????????????????????????????????????
  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Cao ragazsi!

 15. Strašnoooooo…..u danasnje vrijeme da djetetu budu izgrebane ruke od necega sto raste iz zemlje fuuuuj.. vjerujem da ih je vec vecina na zaraznome.!,, i jos k tome je djete patilo i tjelesno i dusevno jer je moralo nesto radit..u danasnje vrijeme………STRAHOTA!!! Zar nebi bilo bolje da je spomenuti ucitelj brao sam masline i grebao se i promrzao od orkanske bure koja je cupala ta stabla dok ih je on uporno brao da bi tim uljem nadalje radila skolska zadruga a djeca ljepo iz tople ucionice to sve snimala skupim smartfonima i onda ucila doma kako se to radi ……. mozda bi koje taj edukativni snimak pokazalo roditeljima pa i bilo neke koristi od svega toga a ovako mogu samo reci STRAHOatA!!! Zalosno je kuda ide ovaj svjet i sta je se sve spremno izokrenit kako bi se prodala prica! Kakav rad red i disciplina …..Odavno je nestalo medu djecom discipline , reda i evo svaki pokusaj rada se ocito strogo osuduje…blago nama!

 16. Ovi idioti u Makarskoj će od škole napraviti Saponiju, tvornicu sapuna.A gdje su novci od sapuna? Što je sa školskom dvoranom? Šef Bebek preplatio gradsku za 30 milijuna kuna? zašto SDP ne objavi koliko je koštala građane makarske gradska dvorana. Lopine i j.edni i drugi a i treći koji se pojave. Grobarov brat dobro zna uokviriti slike, a lako ih je i dostaviti s četvrtog kata Dumine ledine na uokvirivanje. Utočište na kraju svi našli u HDZ Makarska.Drugarica tina nema dice čim piše ovakve gluposti. A zašto je utihnuo komunjara Stanočić? zašto ne komentariše tekst? Ha Ha ha

 17. Grčić se oženija iz prave kuće Tomasovića, svi radili na Baškom Polju za JNA. Kaže jedan da su to Građanske osobe u službi JNA.Odkud ih sada u HDZ-u? Kuže se u Ekspresionizam.

 18. borite se protiv komunjara , jugoslavena ,Bebeka i HDZ-a , SDP-a i Bilića ,protiv maslina ,protiv pape Franje ..a najveći vam je neprijatelj hrvatski jezik..druže HV u hrvatskom jeziku ne postoji izraz ” komentariše” ,to je izraz koji se koristi sa onu stranu Drine 🙂 🙂 .ali tješi se ..ni ostali ovde prisutni nisu bolji od tebe ,sve vas treba u osnovnu školu vratiti,ako ništa ,bar vas nebi “neki ” za nos naivne vukli 🙂 🙂

 19. Laž!Ulje bere tko želi i od njega se prave sapuni za skolsku grupu te se prodaje na sajmovima,a od zarade se kupuju nova sredstva za izradu.Taj “veliki atelje” koji uopče nije velik je prostor u kojem ucenici pohranjuju izradene predmete s likovne sekcije.Unutra je pec u kojoj se pece glina,a nastavnik tu nekad pravi kipove.Mega media-mega laž!

 20. HAHAHAHA ucenici pohranjuju izradene predmete u mapi koja stoji u ormaru.Svi znamo cemu sluzi kabinet prof.Grica!!! Lijepo stavimo kamere tamo pa cemo vidit ko tu laze.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime