Skupina građana, Pokret otpora Zadar, nastavlja s aktivnostima usmjerenim protiv mogućnosti da ta poznata plaža postane dijelom turističkog kompleksa turske Dogus grupe.

Postavljen je još jedan transparent, a informirali su nas kako se pripremaju za ozbiljne akcije te da upozoravaju gradske vlasti da ni u kojem slučaju ne daju plažu u koncesiju ni danas ni kada za to “dođe vrijeme” kako je kazao predstavnik turske Dogus grupe jučer u zadarskoj Gradskoj vijećnici.
– Pogledajte samo što je s Borikom! Mi smo stranci u svom gradu. Moramo plaćati ulaz na svoje more. Pa di to ima? Poučeni takvim greškama i lošim iakustvima, vjerujte da nećemo dozvoliti da se isto dogodi plaži Jadran. Stat ćemo u obranu mosta, Đige i svih znamenitosti ovog grada. Ono što nas najviše zabrinjava, a o čemu smo obavješteni od strane naših članova u Gradu Zadru je to da se radi na Goebelsizaciji građana i traži se način kako nam medijski podvaliti kako je prihvatljivo da se kasnije ruši most, pa se malo dira Điga itd. Na kraju, zašto Dogus ne bi naplaćivao ulaz na svoju ekskluzivnu plažu ako je dobiju pod koncesiju? Zašto bi Dogus ulagao milijune u plažu Jadran ako od toga nema koristi? Naravno, sve se radi da Dogus i ostali mogu profitirati. To je logika na koju HDZ i Zdenkec i ostali očito računaju. Ili ih uopće nije briga za naše vlasništvo, kazao je jedan od predstavnika Pokreta otpora Zadar. Više o njihovim aktivnostima može se doznati na fb fun stranici: https://m.facebook.com/pokretotporazadar/

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime