Prava drama traje već satima u Makarskoj nakon što su dežurni policijski službenici PP Makarska spriječili otmicu dječaka (14)

Kako ekskluzivno doznaje portal Megamedia, riječ je o dječaku razvedenih roditelja koji je prije nekoliko dana stigao u Makarsku da bi proveo tjedan dana sa ocem.

Njegova majka živi sa jednim muškarcem, ima tvrtku u Njemačkoj gdje uglavnom i boravi, a od države je dobila stan u jednom gradu u kontinentalnoj Hrvatskoj.

Majka i očuh dječaka stigli su danas u Makarsku s namjerom da nasilno odvedu dječaka koji tvrdi da ga oni maltretiraju. Navodno ga najviše fizički maltretira očuh zbog čega je dječak prije par dana podnio kaznenu prijavu protiv majke i očuha te je nadležni Centar za socijalnu skrb zaključio kako bi dječak neko vrijeme trebao provesti u Sigurnoj kući. Istodobno se otac ovog dječaka i majka spore oko skrbništva nad djetetom.

Dječak bi želio živjeti s ocem, a u nekoliko navrata je, navodno, kazao i to da će izvršiti suicid budu li ga vraćali majci. Suočeni s kaznenom prijavom, ali i Centrom za socijalnu skrb, danas su majka i očuh zajedno sa dječakom i njegovim ocem ručali u poznatom hotelu na makarskoj rivi kada je majka u jednom trenutku odvela sina na sporedni ulaz.

U jednom trenutku se dječak oteo majci i potrčao prema ocu koji je u društvu dvoje male djece u nevjerici promatrao što se događa. Vidjevši da majka i očuh žele oteti njegovog sina, viknuo mu je da bježi prema policiji što je dječak i učinio. Na putu do policije su ga majka i očuh presreli s automobilom, no to su vidjeli dežurni policijski službenici koji su reagirali u rekordnom roku i u posljednji čas spriječili otmicu.

Dječak je odveden u policijske prostorije gdje se i sada nalazi. Za njim je došla majka koja se prijetila policajcima da će ih staviti u medije te izvadila mobitel i krenula neovlašteno snimati. Jedan od policajaca ju je upozorio više puta da to ne smije činiti no ona se oglušila. U jednom trenutku joj je policajac izdao zapovijed da ugasi mobitel ili će ju lišiti slobode, no majka je i dalje ignorirala upozorenja. Tada joj je policajac prišao i lišio ju slobode da bi mu prišao njezin partner i krenuo se naguravati s jednim policajcem.

Brzo je svladan te je zajedno s majkom dječaka zadržan u prostorijama policijske postaje. U ovom trenutku se u PP Makarska nalazi i socijalni radnik. Ispred PP Makarska se okupila skupina građana, uglavnom rodbine dječaka i s nestrpljenjem čekaju vijesti. (NASTAVLJA SE…)

1 KOMENTAR

  1. Postovani,

    Odakle vam sve te, napola neistinite informacije o pokusauju otmice djeteta od strane majke i ocuha??!!

    Jucer sam vam poslala zamolbu da me kontaktirate jer svaka medalja ima dvije strane, zar ne?!

    Majka

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime