Prokletstvo Hrvata moglo bi se nazvati političko vodstvo Hrvata u BiH i RH. Slika koja stiže iz Mostara, navodnog stolnog grada Hrvata u Bosni i Hercegovini daje potvrdu samom naslovu ovog teksta

Nezamjenjivom Jugoslavenu Draganu Čoviću kao lider HDZ BiH, svojom nazočnošću na Kongresu partije, potporu daju i anemični drugovi iz vrha hrvatske Vlade.

Dr. Franjo Tuđman znao je reći “Hrvatsku nisam stvarao s beskičmenjacima”! Danas možemo sa sigurnošću konstatirati kako HDZ vode anemični komunistički beskičmenjaci, koji su bili dezerteri, s lažnom dijagnozom anemije.  Iz europskih centara moći promatrali su kako Hrvatska gori, kako Hrvati ginu za svoju Domovinu. Neki od njih bili su što je još veća tragedija na strani velikosrpskog i srbočetničkog agresora – JNA, dok je Franjo Tuđman sa svojim vitezovima vojevao boj i stvarao Hrvatsku koju ovi danas pljačkaju. U ta teška vremena za Hrvatski narod, na braniku Domovine bio je i Milijan Brkić, mladić  kojega danas anemična politika HDZ-a, uz potporu komunističkog represivnog aparata, bivših komunističkih okružnih tužitelja, danas  tužitelja Hrvatske, stavlja na stup srama, selektivno dozirajući uz asistenciju Njonje, Čovića, Plenkovića, Sova i inih. Nije se čuditi, jer je i Brkić kao vitez vremenom izgubio dušu i čast po komunističkom diktatu, namještajući sačekuše, odnosno hapšenja hrvatskim vitezovima.

Jad, bijeda i tuga Hrvata izvire kroz politiku u kojoj “detuđmanizatori” danas promoviraju djela i knjige kojima pokušavaju ispraviti svoje životne grijehe. Martina Dalić, Mate Granić, Dragan Čović, Vladimir Šeks, Goran Marić…samo su neka od imena koja ne možemo ne spomenuti. Za vrijeme vladavine “detuđmanizatora”, do dolaska na vlast Domoljubne koalicije Hrvati su imali priliku pročitati intervjue, izjave i komentare vrlih HDZ-ovaca, koji su znali kazati kako se nisu slagali s politikom dr. Franje Tuđmana. Bilo je tu još jako ružnih izjava, otklanjanja, zatajenja imena i djela dr. Franje Tuđmana, kao utemeljitelja suvremene Hrvatske države. Nakon smrti dr. Franje Tuđmana  krenula je lavina laži, kleveta i podmetanja od strane Juda  Granića, Mesića, Šeksa, Karamarka, Brkića… svih onih koji su sudjelovali u lovu na hrvatske generale, sa željom da se Hrvatski vojsku  diskriminira, proglasi zločinačkom i njeni zapovjednici isporuče Haškom sudu, kao ratni zločinci. Sve su to ljudi iz HDZ-a, koji bez osjećaja, časti, dostojanstva i morala, danas čine “support” nezamjenjivom komunistu i deklariranom Jugoslavenu Draganu Čoviću.

Jugoslaven je na kongresu partije HDZ BiH izabran kao jedini kandidat za predsjednika, iako je već u poznim godinama za bavljenje ozbiljnim poslom uzevši u obzir kako se u Bosni i Hercegovini po važećim zakonskim propisima u mirovinu ide sa 65 godina starosti. On će novim mandatom na čelu partije dobrano premašiti te godine. Perspektivno za Hrvate i ohrabrenje za mlade ljude složiti ćete se! Naravno, ohrabrenje za što masovnije i što brže iseljavanje put Irske i Njemačke. Zaključujemo kako su Hrvati Bosne i Hercegovine doista jadni kada nemaju kadra za lidera izabrati neku mlađu i obrazovanu osobu, a ne uskoro anahronog starca poput Zimzelenog Čovića kako ga vole nazivati mediji u Bosni i Hercegovini.

Svojom nazočnošću u Mostaru potporu Draganu Čoviću dao je i Andrej Plenković.

Mnogo je upitnika:

  • Koju poruku Plenković time šalje Hrvatima BiH, koji su već u glavnini izbjegli za Njemačku, Austriju, Irsku…? Dragane samo nastavi, stoji te stožerna stranka Hrvata HDZ???
  • Je li slučajno Milorad Dodik, kao partner Dragana Čovića, proteklog tjedna bio na privatnoj audijenciji kod Pape Franje u Rimu? Da se pokaje za progon 400.000 Hrvata iz genocidne tvorevine Republike Srpske, ili da ojača suradnju s Draganom Čovićem?
  • Je li slučajno Andrej Plenković u Mostar stigao s ministrom MUP-a, koji provodi izvide nad Milijanom Brkićem?
  • Što bi se dogodilo kada bi MUP RH počeo provoditi izvide za kaznena djela ratnog dezerterstva?
  • Kakav bi epilog bio kada bi MUP RH počeo provoditi izvide o veleizdaji, ratovanjem na strani JNA protiv svoga naroda i Hrvatske države?

Koja bi sve imena isplivala u javnost? Nakon Kongresa partije u Mostaru razmišljamo o činu veleizdaje, vjerolomstva prema vlastitom narodu, kao tipičnom deliktu prisutnih HDZ-ovaca, protiv budućnosti Hrvata Bosne i Hercegovine. Sudjelovanjem u Domovinskom ratu protiv svoje države i naroda, nasilnim vođenjem HDZ BiH kroz niz godina, špijuniranjem i odavanjem državnih tajni Srbima… To su samo neka od kaznenih djela koja bi se mogla staviti na teret Draganu Čoviću kao djelatniku Vazduhoplovne industrije SOKO Mostar, a danas novom-starom i nezamjenjivom lideru HDZ BiH. Prokletstvo politike Hrvata – HDZ-a, seže od prvog predsjednika HDZ-a BiH, Jugoslavena Davora Perinovića, do nezamjenjivog Jugoslavena i novog-starog predsjednika HDZ-a BiH, Dragana Čovića.

Portal www.mega-media.hr vam ekskluzivno najavljuje kako hrvatski narod Bosne i Hercegovine može očekivati uskoro Čovića u oklopnom vlaku, poput onoga kojim se proteklog tjedna dovezao sjevernokorejski diktator Kim Jong Un na susret s Vladimirom Putinom. Taj vlak je potreban ćiriličaru Čoviću kako bi se zaštitio i odvojio od Hrvata Bosne i Hercegovine, poput zida kojim se ogradio od susjeda u svojoj vili na rijeci Radobolji, čiji je tok izmijenio gradeći svoju hacijendu koje se ne bi postidjeli ni najveći narko bossovi iz kartela Južne Amerike.

Nakon posljednjeg Kongresa nerado konstatiramo kako je “umrla Hrvatska” na području Bosne i Hercegovine te kako će svjetlo posljednjim Hrvatima na njihovim stoljetnim ognjištima ugasiti Jugoslaven Čović.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime