Nakon što je dječak (14) u posljednji čas uspio umaknuti očuhu i svojoj majci koji su ga, tvrde očevidi, pokušali oteti, u PP Makarska odvijala se prava drama

Kao što smo prethodno izvijestili, danas se u centru Makarske dogodio neviđeni pokušaj otmice dječaka kojeg su od očuha i majke spasili dežurni policijski službenici PP Makarska.

Majka i očuh su zbog ponašanja privedeni, a nad očuhom su primijenjena i sredstva prisile. Dječak je prije nekoliko dana putem podnio kaznenu prijavu protiv majke i očuha s tvrdnjama da ga fizički zlostavljaju. Centar za socijalnu skrb mišljenja je da bi dječak trebao boraviti u sigurnoj kući, a postoji mogućnost i da ostane kod oca u Makarskoj obzirom je i sam izrazio takvu želju.

U međuvremenu su u PP Makarska stigli Zoran Marević kao i sam načelnik Geni Dropulić. Nešto prije 16 sati u PP Makarska stigla su i kola hitne pomoći s liječničkom ekipom. Kako neslužbeno doznajemo, po nalogu policije su pregledali dječaka koji navodno ima vidljive ozlijede na predjelu vrata. (NASTAVLJA SE…)

1 KOMENTAR

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime