Jučer u 16,20 sati u Zadru ulica Akcije Maslenice zaprimljena je dojava da je unutar trgovačkog centra došlo do fizičkog sukoba između tri muške osobe. Ubrzo nakon dojave policijski službenici su u službene prostorije doveli tri muške osobe u dobi od 36, 35 i 32 godine

Do sada provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je su se na parkiralištu trgovačkog centra u automobilu nalazili 32-godišnjak i 36-godišnjak kada je sa suvozačeve strane prišao 35-godišnjak i tom prilikom 32-godišnjaku uputio prijetnje i oštrim predmetom mu pokušao nanijeti tjelesne ozljede.

32-godišnjak je tom prilikom zadobio lake tjelesne ozljede dok su na vozilu nastala oštećenja. Kada su se pokušali s vozilom udaljiti s parkirališta, 35-godišnjak je prema vozilu bacio kamenje. Nakon čega su se zaustavili i krenuli za 35-godišnjakom prema trgovačkom centru, gdje je u unutrašnjosti pao na pod i tom prilikom su ga uhvatili.

U službenim prostorijama u tijeku je kriminalističko istraživanje nad 35-godišnjakom zbog kaznenih djela teška tjelesne ozljeda  u pokušaju, prijetnja prema 32-godišnjaku  i oštećenje tuđe stvari.

1 KOMENTAR

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime