Pretučeni P. F. je identični brat blizanac N. F., momka koji je u Zadru organizirao prosvjed protiv nasilja u slučaju Darka Kovačevića zvanog Daruvarac

Rano jutros, u 5.40 sati, P. F. (30) je krenuo na posao na bauštelu. Na zadarskom Narodnom trgu napala su ga dvojica. Tukli su ga i cipelarili. Bacili su ga na pod, on je rukama štitio glavu, a dvojica su ga nastavila tući nogama, pišu 24sata.

P. F. je identični brat blizanac N. F., momka koji je organizirao prosvjed protiv nasilja u slučaju Darka Kovačevića zvanog Daruvarac, odnosno zaštite njegove žrtve, 18-godišnje djevojke koju je brutalno pretukao.

– Pretukli su ga jer su mislili da sam ja, nas dvoje izgledamo potpuno isto, kaže N. F.

– Brat mi je još u bolnici, na Hitnom prijemu je od jutra kad sam ga vidio pred zgradom bez šlapa i pretučenog. Tu dvojicu može biti sramota za puno stvari, a sad su još napali mog brata i to njih dvojica njega jednog. Policija ih od jutra traži.

Iz zadarske policije su nam potvrdili događaj, ali ništa više od toga nisu htjeli otkriti. Zaprimili smo dojavu i događaj je u obradi.

– Izvidi nisu javno objavljivi, kazali su nam u zadarskom Operativno komunikacijskom centru.

– Saznali su očito gdje živim i napravili mi sačekušu. Nažalost, stradao je moj brat koji je išao na posao. Ne mogu vam niti reći kako se osjećam, toliko se svega dogodilo. Želim samo da se toj bandi stane na kraj, kaže N. F.

1 KOMENTAR

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime