Policijski službenici Policijske postaje Sinj u srijedu, 02. veljače 2022.godine oko 01:25 sati  u Sinju, ulica Put Piketa,  zaustavili su osobno vozilo kojim je upravljao 51-godišnjak. Policijski službenici utvrdili su da je svojim ponašanjem u prometu ostvario veći broj teških prometnih prekršaja

Utvrđeno je kako je 51-godišnjak upravljao vozilo u alkoholiziranom stanju ( 1,74 g/kg) bez vozačke dozvole. Naime, 51-godišnjem vozaču je ukinuta vozačka dozvola zbog ranije počinjenih  prekršaja, te mu je isteklo važenje prometne dozvole za više od 15 dana.

Isključen je iz prometa, zadržan do otriježnjenja u policiji i nakon istraživanja uz optužni prijedlog odveden na općinski prekršajni sud koji mu je izrekao kaznu zatvora u trajanju od 60 dana, novčanu kaznu u visini od 2 tisuće kuna i zaštitnu mjeru zabrane upravljanja motornim vozilom B kategorije u trajanju od dvije godine, a sve s obzirom da je 51-godišnjak postupio suprotno izrečenoj zabrani, da se radi o osobi koja je do sada više puta sankcionirana za vožnju pod utjecajem alkohola i da je opet ostvario obilježja najtežih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime