Sutkinja Maja Šupe, koja je presudom u listopadu 2017. sablaznila javnost i ugrozila nacionalne interese zaslužuje da ju pravosuđe trajno isključit iz sustava, a DORH procesuira

Pravno rasplitanje slučaja Horvatinčić, nepravomoćna presuda za teško kazneno djelo u pomorskom prometu, u ponovljenom pravosudnom postupku, i žalba DORH-a na blagost kazne, pokazuju da se stanje u našem pravosuđu, opravdano prokazano jednim od glavnih uzroka lošeg stanja prometnoj sigurnosti, počinje sređivati.

To nas obvezuje da odmah preispitamo slučaj sutkinje Šupe, koja je u listopadu 2017., vođenjem pravnog postupka te potpuno neshvatljivom, nacionalno sramotnom i  krajnje nepravednom odlukom sablaznila javnost te udarila u temelje prometnog prava i prometne sigurnosti.

Neovisno o subjektivnim i objektivnim razlozima za presudu koju je tada donijela, to je potpuno nespojivo s pravosuđem i krajnje suspektno. Stoga je nužno provesti ono što smo odmah predlagali, sutkinju Šupe trajno isključiti iz pravosuđa. Razloge njene presude treba rasvijetliti DORH.(AUTOPORTAL)

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime