Koliko godišnje plaća vez prvi čovjek PŠRD “Arbun” Tomislav Gilić za brod Beneteau Antares 9 privezan u sportskoj lučici Plišćevac? Koristi li spomenuti brod za prijevoz turistima?

Naime, na adresu portala Megamedia stiglo je pismo sa teškim optužbama na račun Tomislava Gilića. Tvrde kako Gilić čiji brod nije registriran za komercijalnu namjenu, a to dokazuju činjenicom da su na registarskoj oznaci broda prvo istaknuta slova, a onda tek i brojevi, isti koristi u komercijalne svrhe. navodno je više puta viđen kao sa sinom ukrcava i iskrcava turiste, a tvrde i da je svojedobno prijavljen Državnom inspektoratu te da je novčano sankcioniran.

Kao prilog svojim tezama, poslali su i fotografije broda, ukrcaja putnika, ali i oglas Instagram stranice “rent_a_boat_makarska” koja sugerira oglašavanje spomenutog broda za najam, kapaciteta 10 osoba.

Evo što o svemu kaže Tomislav Gilić. – Prije svega hvala na tome što prije eventualne objave neistinitih navoda da se bavim crnim čarterom i da vez u lučici Arbun plaćam nekoliko puta manje nego ostali korisnici koji na vezu imaju plovilo sličnih dimenzija, tražite moje očitovanje na navedene okolnosti. Ističem da je potpuna izmišljotina da se sa svojim brodom bavim crnim čarterom. Moj brod je registriran u svrhu rekreacije i sporta kao i svi drugi brodovi u lučici Plišćevac. Privezan je sukladno svim pravilima PŠRD Arbun-a, te istog isključivo  koristim sa svojom obitelji i prijateljima. Potpuna je izmišljotina da za svoj brod plaćam manju cijenu vezarine, te istu plaćam u cijelosti kako je to propisano cjenikom PŠRD Arbun-a. Obvezu plaćanja vezarine platio sam  u propisanim rokovima i sve je lako provjerljivo u tajništvu kluba. Pretpostavljam da  Vam je upit poslao neki od članova Arbuna koji u zadnje vrijeme iznose neistinite navode o radu kluba, pa me time kao Predsjednika Izvršnog odbora Arbuna, neosnovano žele diskreditirati, kazao je za portal Megamedia Tomislav Gilić.

1 KOMENTAR

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime