Zoran Milanović iznenadio je danas najavom da će podnijeti ostavku na mjesto Predsjednika republika te da će biti SDP-ov kandidat za premijera!

Pred novinare je na tiskovnoj konferenciji izašao prvo Peđa Grbin i rekao: “Dopustite da pozdravim Zorana Milanovića, nositelja SDP-ove liste u 1. izbornoj jedinici i uskoro predsjednika Vlade!”. Tada je pred novinare nenajavljeno izašao i Zoran Milanović koji je najavio ostavku i kandidaturu na izborima koji će se održati u srijedu, 17.travnja.

– U životima svakoga od nas postoji trenuci u kojima treba izaći iz zone komfora, treba prestati biti normalo i uobičajeno i taj je čas kucnuo na moja vrata nametom stanovitog Turudića. To je kanta koja je prelila septičku jamu svih nečistoća koje guše našu zemlju već godinama, rekao je Milanović.

1 KOMENTAR

  1. Meni nije jasno samo zbog čega ovo radi. Naime, svakome tko dobro pogleda trenutnu političku scenu u HR jasno je kao dan da ova oporba ne može NITI TEORETSKI dobiti Kradeze na izborima. Matematički nemoguće. Ima samo jedna mogućnost, a ta je da ovaj put na izbore izađe velika masa građana koji su se do sada apstinirali od glasovanja, i da svi glasaju za oporbu. A to je tako malo vjerojatno da je neumjesno i spominjati. Druga je priča sam Milanović, i Možemo i ostali čija ljubav prema Hrvatskoj i njenom Narodu za moj pojam ostaje više nego upitna. Stoga sav ovaj cirkus nema nimalo dubine, iako je eto, sam Predsjednik izabrao baš međunarodni dan cirkusa za održati izbore. Zapitao bi se zlonamjerni duh zašto sve to i tko stoji iza svega toga? Sigurno ne netko (ili neki) koji nam žele dobro. Nemojmo zaboraviti u kakvom Svijetu živimo gospodo.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime