Premijer Plenković na čašćenju u Hrvacama

0

Uoči 302. Sinjske alke premijer Andrej Plenković i brojni predstavnici Vlade stigli su danas u Hrvace gdje ih je dočekao načelnik Dinko Bošnjak.

Prema kazivanju mještana, ima preko 30 skupocjenih limuzina sa zagrebačkim registarskim oznakama ispred HRV centra u sklopu kojeg posluje restoran s umjerenim cijenama. Obzirom da je u Sinju HDZ izgubio, Plenković je morao odabrati neko drugo mjesto za stranačko čašćenje, a najbolji izbor je Hrvace obzirom da je načelnik Dinko Bošnjak jedan od najpametnijih HDZ-ovaca. Njemu je pošlo za rukom ono o čemu Plenković može samo sanjati, a to je gotovo 90 posto podrške svih birača. Šteta što Plenkovi ne imenuje Bošnjaka za svog glavnog savjetnika jer bi u tom slučaju HDZ sigurno profitirao na narednim parlamentarnim izborima i ne bi muku mučio s parlamentarnom većinom kao sada.

1 KOMENTAR

  1. Doveo bi plinsku elektranu kao nagradu svim onima koji su se prodali za pivu i sto kuna.Toliko o nama u općini Hrvace.Buric će to uskoro i ostvariti pa koga će Dinko onda dovoditi.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime