Pročelnik Matko Lovreta ostao bez fotelje, sjedalice, ureda…

0

Matko Lovreta, novi pročelnik Upravnog odjela za komunalnu djelatnost koji je imenovan rješenjem od 19.listopada ove godine nema gdje raditi?!

Podsjećamo, nakon mučnih ponovljenih natječaja kada se svim silama gradonačelnik Tonći Bilić trudio „maknuti“ donedavnog pročelnika Sinišu Srzića, na njegovo mjesto došao je Matko Lovreta.

Kako će Matko Lovreta zaraditi plaću, ako nema gdje obavljati svoju pročelničku dužnost?
Kako će Matko Lovreta zaraditi plaću, ako nema gdje obavljati svoju pročelničku dužnost?

Od naših izvora u makarskoj Gradskoj upravi doznajemo da Matko Lovreta nema svoj ured, a ni sjedalicu, računalo… S jučerašnjim danom započeo mu je radni odnos unatoč činjenici da je rješenje doneseno još 19. listopada te je Lovreti rečeno da će biti malo u jednom uredu, malo u drugom, malo na terenu… Za nepovjerovati!

1 KOMENTAR

  1. KAD SU U PITANJULIKOVI POPUT TONČA BILIĆA,LORI-LOLE VELIČKOVIĆ, SRETANA GLAVIČIĆA.ČEDE CRLJENA I DR. SVE JE MOGUĆE. AKO SU TI ONI ODLUČILI ODRUBITI GLAVU, UČINITI ĆE SVE DA TO NAPRAVE. U PRVOM REDU NEĆU GOVORITI O NJIHOVOJ LJUDSKOSTI,JER JE NEMAJU, ALI O NESTRČNOSTI UZ MASU PRAVNIKA I SAVJETNIKA, PREKRŠILO JE SVAKU MJERU. DA JE LOVRETA IŠTA VALJAO KAO PRAVNIK NAPREDOVAO BI NA SUDU GDJE JE RADIO. DOVELI SU GA KAO POSLUŠNIKA……….

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime