PROVODIMO ANKETU Podržavate li prosvjede protiv Pranićeve skupe vode?

0

Osiromašeni vrgorački kraj muku muči s najskupljom vodom u Hrvatskoj. Situacija je zadnjih dana dovela stanovnike do ludila

Najskuplja voda u Hrvatskoj, ona u Vrgorcu je često zdravstveno neispravna, a stanovnici dobivaju samo isprike. Naša redakcija zatrpana je informacijama o nekvalitetnoj i skupoj vodi, kako kažu mnogi, svojevrsnom haraču Ante Pranića, gradonačelnika Vrgorca. Mnogi otvoreno pozivaju na prosvjede protiv Ante Pranića i previsoke cijene vode. U nastavku objavljujemo nekoliko poruka naših čitatelja koje najbolje ilustriraju koliko je Vrgorčanima „voda došla do grla“.
Nije normalno da nam stižu ovoliki računi za vodu, pa jeftinija je voda u Dubaiju usred pustinje! Ako mislimo što mijenjati, onda moramo izaći na ulicu!, poručuje Ivan.
Rušenjem gradske vlasti je Ante Pranić došao na mjesto gradonačelnika. S njim se ne isplati razgovarati već mu uzvratiti onako kako je naviknuo. Rušenjem! Pozivam sve građane da se organiziramo, izađemo na ulicu i zatražimo provo prosvjedom, a onda i referendumom smjenu gradonačelnika Ante Pranića! Tek tada će se netko sjetiti poslušati glas naroda, napisala nam je Petra iz okolice Vrgorca.
Svi na ulicu! To je jedino rješenje naši problema. Glasovao sam za Pranića, mislio sam da će nam biti bolje, a evo, ispostavilo se da gore ne može. Hvali se čovjek velikim novcima iz EU fondova, obnovio i vrtić, uveo LED rasvjetu… Ma sve to stoji, ali u Vrgorcu se živi lošije nego prije par godina. Nije samo u vodi problem već u svemu. Pranić mora otići!, žustro će Marko.
Izdvojilo smo tek tri poruke od dvadeset i dvije koliko smo ih dobili u samo nekoliko dana. Građani Vrgorca zahtijevaju promjene, oporba ne postoji, no računaju jedni na druge. Volju birača, poreznih obveznika valja uvažiti, stoga se i mi kao portal uključujemo u ovaj problem te pitamo naše čitatelje: “Podržavate li prosvjede protiv Pranićeve skupe vode?”
Svoje odgovore šaljite (anonimno) u inbox portala Megamedia ili mailom na redakcija@mega-media.hr ili pak u formi komentara ispod ovog teksta.

1 KOMENTAR

  1. Ako iole postuje sebe, te stanovnike tog napacenog grada kojem nista dobra nije ucinio, naprotiv, trebao bi samovoljno odstupiti!

    Dakle, podrzavam prosvjede!

  2. Nebih se “mešal”, ne živim u tom gradu,ali ako i jedna osoba ispašta zbog političara i njihove “politike”, tad podržavam tu i diljem Llipe Naše prosvjede, jer nigdje na svitu nije država privatna prćija političara, da bi oni sami na nju polagali pravo,a drugom djelili od “šake do lakta”! Nažalost i današnjom HRVATSKOM VLDAJU DIDOVI, OČEVI I NJIHOVA DJECA,a vladali su i u takozvanoj jugoslaviji sa zločincem titom !

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime