Osmo izdanje međunarodne biciklističke utrke CRO Race održava se od 26. rujna do 1. listopada kroz šest etapa, na trasi dugoj gotovo 1.000 kilometara diljem Hrvatske. I ove će godine utrka CRO Race ponuditi brojna uzbuđenja i atrakcije, a prolazit će kroz neke već poznate, ali i nove destinacije

Utrka kreće u utorak, 26. rujna iz Primoštena u 12:25 sati, cilj prve etape je u Sinju, a dolazak biciklista u Sinj očekuje se između 16:43 i 17:08 sati.

Privremena regulacija prometa

Na prometnicama kojima se kreće utrka bit će na snazi privremena regulacija prometa na dijelu javnih cesta te će se ograničenje prometa na navedenim dionicama vršiti uz nazočnost djelatnika MUP-a i predstavnika organizacije. Iako se biciklistička utrka održava u uvjetima normalnog odvijanja prometa s povremenim zaustavljanjem prometa neposredno proje nailaska i prolaska biciklista, moguća su zaostajanja biciklista koji sudjeluju u manifestaciji, zbog čega je potrebno povećati oprez i obratiti pažnju na bicikliste u prometu.

Privremena regulacija prometa na prvoj etapi Primošten – Sinj vrijedit će 26. rujna od 12:00 do 17:00 sati na cestama Šibensko-kninske i Splitsko-dalmatinske županije na ruti: Primošten – Šibenik – Split – Sinj. Više informacija o prometu možete pronaći na poveznici https://crorace.com/informacije-o-prometu-cro-race-2023/.

KIDS CRO Race

Zanimljivost je ovogodišnje biciklističke utrke CRO Race i četvrto izdanje virtualne utrke za djecu, Kids CRO Race, koje će se održati 25. rujna od 12:00 sati u Primoštenu, a 26. rujna s početkom u 12:00 sati i u Sinju. Tako će djeca iz Primoštena i Sinja imati priliku natjecati se za naslov ukupnog pobjednika, čije će se proglašenje održati 1. listopada u Zagrebu.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime