O noćašnjem bombaškom napadu na sjedište Policijske uprave Zadarske očitovali su se iz Ureda načelnika Antona Dražine

Priopćenje objavljujemo u cijelosti: „S obzirom da se radi o drugom sigurnosno interesantnom događaju takve vrste u nekoliko mjeseci sve potrebne stručne službe Ministarstva pružit će potporu Policijskoj upravi zadarskoj u vidu materijalnih, tehničkih, kadrovskih i drugih potrebnih sredstava, a kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog događaja.

Policija s posebnom pozornošću pristupa svim događajima od sigurnosnog značaja za građane i njihovu imovinu ili kada se radi o događajima koji ih mogu uznemiriti, međutim, kako je u konkretnom slučaju u tijeku kriminalističko istraživanje, nismo u mogućnosti davati podrobnije informacije u vezi motiva ili mogućih počinitelja.

Nadalje, napominjemo kako je sigurnost tijekom turističke sezone jedna je od najznačajnijih zadaća hrvatske policije pa tako i zadarske. U svim policijskim upravama na hrvatskoj obali tijekom ljetnih mjeseci angažira se dodatan broj policijskih službenika, pa tako i na području Policijske uprave zadarske, a kako bi se hrvatskim građanima i turistima omogućio siguran boravak u Republici Hrvatskoj.

Građani Zadra kao i gosti nemaju razloga za zabrinutost, a o svim dodatnim informacijama javnost ćemo pravovremeno obavijestiti“, zaključuje se u priopćenju.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime