Želite nezaboravno ljeto, želite nešto drukčije, malo adrenalina i puno zabave? Ako ljetujete na Jadranu, uputite se put Zadra, u Falkensteiner Punta Skala resortu čeka vas upravo to, prava adrenalinska atrakcija, najveći zabavni park na napuhavanje na svijetu, legendarni The Moster

Toliko je zabave i smijeha za djecu stariju od 7 godina, tinejdžere i odrasle koji ponovo žele pronaći dijete u sebi na čak 300 metara dugačkoj stazi s brojnim preprekama te 18 metara visokim toboganom za one najhrabrije. Tu je i animacijski tim koji pomaže i usmjerava te sjajna glazba i zabava uz DJ-a, vodene puške za osvježenje i food truck s odličnom hranom i pićima. Nisu ni najmlađi zaboravljeni – za njih je tu mini verzija The Monstera.

”Ovo je nešto fenomenalno. Odlična zabava. Cijelu sam stazu prešla za manje od 15 minuta, kakva je to uživancija, moram ponoviti!”, rekla je glumica Mirna Medaković Stepinac koja je na obiteljskom odmoru u Family Hotelu Diadora.

Ovo je prvi puta da The Monster napušta Veliku Britaniju, a u Falkensteiner Punta Skala resortu zabavljat će i uveseljavati posjetitelje do 4. kolovoza.

Oni koji se uz minimalno dva noćenja odluče za smještaj u Falkensteiner Family Hotelu Diadora, Hotelu & Spa Iadera ili u Premium apartmanima Senia u sklopu ekološkog i sportskog resorta, idealnog za aktivan obiteljski odmor, imaju slobodan ulaz na ovu nezaboravnu zabavu. No, napuhanac nije namijenjen samo gostima resorta Punta Skala, već i svim ostalim posjetiteljima, a ulaznice po cijeni 90 kuna za odrasle i 45 kuna za djecu do 16 godina možete kupiti na licu mjesta ili u pretprodaji na web stranici Eventima gdje možete kupiti i povoljnije ulaznice za ekipu – 4+1 gratis. (FOTO: Filip Brala)

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime