Radna zona u Hrvacama: Di su pare???

0

Prema izvodima iz proračuna općine Hrvace u radnu zonu Vukove stine, točnije u komunalnu infrastrukturu zone uloženo je navodno 15-tak milijuna kuna…

Međutim, i laiku je jasno da su te brojke malo pretjerane obzirom da svatko tko je bio u radnoj zoni, nije mogao vidjeti u što su ta sredstva uložena.
Postavlja se pitanje gdje je novac uložen jer se iz priloženih fotografija vidi da sredstva koja su u proračunu prikazana nisu uložena na komunalno opremanje. Na rubovima zone, kako je i vidljivo na fotografijama, deponija je za iskrcavanje građevinskog otpada koji se tu deponira bez bilo kakve kontrole, a općina Hrvace trenutno nema ni komunalnog redara koji bi poduzeo mjere za sprječavanje ovih aktivnosti.
– Radna zona je slika vladavine ljudi koji vode ovu općinu 24 godine, asfalt, korov i stijene, samo je to ostalo iza njih i prepolovljen broj stanovništva i katastrofalno demografsko stanje, kazao nam je Luka B., mještanin koji je već zatražio dokumente za odlazak u Australiju jer ne vidi budućnost u Hrvacama.
Naišli smo i na gospođu Anku koja je krenula brati ovo malo šparoga što ih je ostalo, na području radne zone…
– Svima mora biti jasno da je glas za Dinka Bošnjak glas za ovakvu radnu zonu u kojoj će građevinske radove obavljati građevinske firme koju su interesno povezane sa gospodinom načelnikom,a od radne zone neće biti ništa i dalje će tamo poslovati samo dvije tvrtke, kazala nam je gospođa Anka držeći u ruci svega tri šparoge…[envira-gallery id=”72362″]