Prodaje se benkovački autobusni kolodvor, odnosno zemljište površine 3.535 kvadrata na kojem se nalazi derutna zgrada, informirao je javnost stečajni upravitelj Croatia Zadar Linea, Frane Negro

Prisjećajući se svih igrokaza oko ove nekadašnje uspješne zadarske prijevozničke tvrtke kao i analizirajući tko je sve obmanjivao javnost, dolazimo do brojnih zaključaka i ponekog pitanja.

Gdje su nestali ulični performeri,  zadnje vrijem i „agenti nekretninama“, gdje su izmišljene otpremnine, nigdje i nikad prijavljene ili na sudu potvrđene?
Ovakav zaplet, rasplet, pa opet zaplet uvjetovala je udbaška rigidna struja potpomognuta notornim korumpiranim županijskim dužnosnikom, poznatijim kao „plutajući moreplovac“ uz svesrdnu podršku tadašnjih medija tj. osuđenih povlaštenih novinara.

Evidentno je da su falsificirani pečati, da im je bilo dozvoljeno lagati u svrhu ostvarenja svojih izmišljenih lažnih ciljeva, a poseban negativan doprinos u obmanjivanju imali su osim vrhovnih vođa zadarske politike i nepismeni HDZ-ov uhljeb u gradskoj tvrtki koji je kolegama poznat po tome što ima veći broj cipela od kvocijenta inteligencije i njegov mentor koji se obožava dotjerivati puderom i nanošenjem vinsko crvene boje na kosu.

Konačno, cijeli ovaj cirkus može se svesti pod egidu: „Dok smo svi zajedno, ne može nam nitko ništa!“, kako reče jedan.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime