U ljubavi, ratu, a dodajmo i politici, sve je moguće, pa tako i da se u prijateljskoj ćakuli nađu dvojica Doljanina – Stipe i Ante.

Naime, u Hrvacama su danas nešto prije podne razgovarali Stipe Doljanin, po mnogima, siva eminencija općine Hrvace i Ante Doljanin kojeg su nedavno izbacili iz HDZ-a jer je dao podršku Bošnjakovom protukandidatu Željku Domazetu kao i stotine drugih žitelja.
Nismo sigurni o čemu su konkretno razgovarala dvojica Doljanina, ali prema kuloarskim pričama i Stipe Doljanin priželjkuje smjenu načelnika Dinka Bošnjaka. No, teško je za očekivati da bi ga Željko Domazet primio u svoj izborni stožer… Zahvaljujemo našem vjernom čitatelju iz kafića „Jota“ na dostavljenoj fotografiji.

1 KOMENTAR

 1. Ne zna se je li jadniji portal koji ovakve “vijesti” objavljuje ili onaj koji slikaje ljude kroz prozor s leđa.
  Sa svakom novom objavom vi pomažete Dinku da izbori novi mandat.
  Sramota.

  • Nemam ništa protiv Domazeta niti protiv bilo koga, ali sramota je što sve radite kako bi mu pomogli da dođe na vlast.

   Kakve su ovo udbaške metode slikavanja ljudi kroz prozor?

   Vjerojatno je bar jedan od njih sjedio sa vama u kafiću i baš me zanima jeste li mu rekli u oči išta ili ste čekali da okrene leđa i da pošaljete sliku na ovaj pristrani portal.

   Nastojite oblatiti Bošnjaka, Jakova, njihove obitelji i sve koji nisu za vas, a to činite toliko jadno i primitivno da više radite sebi štete nego njima.
   Nije korektno ni prema vlasniku kafića da ga se u tom kontekstu spominje jer tko bi volio bit na istom mjestu sa takvim osobama koji te kroz prozor slikavaju čim izađeš vani.

   Tko bi vas takve htio? Nitko normalan.

  • nesvrstani su najgori pa znaš kako je juga završila a dinja je u jugi tj.10.kolvoz u Sinju bio Bog i batina on je odrdjiva pravila za par tisuća učenika u srednjim školama to znaju svi.Bile su još u vijeću dve drugarice i jedan drug!
   Ziveo drug dinja i ne stidise ti si branijo tekovine revolucije.

  • Drugarice ti bi zabranila govoriti i pisati pa to vreme je prošlo ili vas dinja sa prijateljem Milanovićem i grcicem oli ti sa pastarom ili kanom želi začepiti usta.

 2. Kakva sramota a dinku pomozi ti ako možeš ili si isto u govnima kao on.Deemokracija a ne jednoumlje kao do sadaMuci i šuti a mi ćemo kako želimo ,Dragica toj priči je kraj a tek ono pravo dolazi pa NEK se ljuti ko mora.drzi se!!

 3. Je vas gospodo jadnici boli Jakov Titlic,eee da vam je bit na njegovu mistu-mlad,zgodan,perspektivan a prije svega pametan i posten😘😘😘

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime