Pobjednica prvog regionalnog showa “Big Brother” noć na nedjelju s prijateljicama je provela na triježnjenju u zagrebačkoj policiji. Marijana Kovačević (30), N. K. (43) i N. Š. (30) oko 2.30 sati željele su ući u noćni klub Team u Kačićevoj ulici.

No zaštitari ih nisu pustili jer su, doznajemo, bile pijane, bahate i svadljive. Umjesto da otiđu, Marijana i prijateljice nastavile su galamiti, vrijeđati i psovati zaštitare. Oni su, vidjevši da ih ne mogu smiriti, pozvali policiju. Djevojke se ni tada nisu smirile, a Marijana je dodatno zakomplicirala situaciju jer nije htjela policajcu dati osobnu. Sve tri su potom priveli u postaju. 
Marijana je, doznajemo, imala 2,10 promila alkohola, dok su njezine prijateljice imale po 1,60 i 2,40. I dok su one dobile prekršajne prijave za remećenje javnog reda i mira, Marijanu su, uz to, kaznili i za vrijeđanje policajca te nedavanje osobne iskaznice. Prije izlaska pred prekršajnog suca djevojke su se morale otrijezniti pa su noć provele u pritvoru. Na Prekršajni sud odveli su ih sljedeći dan u 15 sati. Priznale su sve za što ih se teretilo te su dobile godinu dana uvjetno, a moraju platiti i sudske troškove u iznosu od 300 kuna. Marijani prijeti 35 dana zatvora samo ako u godini dana napravi isti prekršaj. Kninjanka i dečko Nikola Nemešević (25) uopće nisu željeli razgovarati o burnom izlasku. – Ne želim komentirati takve gluposti – kratko nam je rekao Nemeš. Njegovoj djevojci očito je dosadilo biti poznatom pa nam je telefonski rekla: “Mojeg imena i lika ostavite se za sva vremena”. Nemeš i Marijana, iako ne žele biti u medijima, često u izlasku naprave show. Tako je ona u travnju u beogradskoj kavani senzualno plesala ispred Nemeša podižući mu majicu i glumeći kao da će mu polizati tetovažu. Par se upoznao u reality showu 2011. Iako je Marijana tada bila u braku s pomorcem Ivanom, kamere joj nisu smetale da se spetlja i poseksa sa studentom opernog pjevanja. Zbog Nemeša se rastala, a kći Korina (5) živi s njom. (24sata)